Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh eto nakon vaseg teksta...joj
I MENI PUKLA CIJEV PA ETO AKO BI MOGLI NAPISATI CLANAK DA I MENI TO POPRAVE PLS
E pa de onda isposlujte da se i ona \"iskopina\" u Skenderiji ulici, kod zgrade Evropske komisije, konačno \"zakrpi\"! Stoji mjesec i više!
Kvar otklonjen, u Sarajevu go.vna ostala!!!
\"Nakon teksta Sarajevo-x.com, Otklonjen kvar na kanalizaciji u Milinkladsko\" SMJESNI STE PRAVO!!!!
sedmice nam trebaju da prostopamo jednu cijev...koliko ce nam trebati za EU,pametnije bi bilo i ne pokusavati...
Poštedite nas vaših komentara nekulturni malograđani.Vi ste glavni izvor sm.rada,pap.anluka i nekulture ovog grada.Vratite se na vaše planine i učinite građanima uslugu !
sve pohvale za najbolje komunalno preduzeće u kanton
Koga boli k... za cijev u nekoj ulici?
poceli opet ovi papci sa portala brisat komentare, naj.eb.em im se ma.me nenormalne koje oko.tise ovakvu novinarsku ga.mad , al je.b.es njih, ipak, ne mogu oni brisat kolko ja mogu pisat !!!!
vratite balkanski slomivrat, necemo mi da budemo kao nase komsije italijani i austrijanci sta ce nama autoput i normalna infrastruktura?
boli nas q
BILO JE I VRIJEME...