Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga su to operisali?
Klix je smeće iskreno ali je apsurd da ih genocidaši pretresaju: http://ba.n1info.com/a17108/Vijesti/Vijesti/Policija-upala-u-redakciju-portala-Klix.ba.html
Znaci letim Non Stop , i bio sam na mnogim aerodromima, Ali kad sjetnem na Konekciju do Sarajeva noge mi se tresu cjeli let.
I meni vala. Kazu da se sinoc konj sto vuce grtalicu na pisti smrzo, pa zato pista nije mogla da se ocisti. A nisu mogli radnici aerodroma da uskoce jer nije bilo dovoljno lopata i metli :-))) Oni u Trebinju su dosta organizovaniji, magarcima sto ciste pistu su pokupovali tople kapute :-)
Cikaski O'Hara pola godine pod ovakvim uslovima, Sermetjevo 9 mjeseci godisnje pa rade i lete normalno ... kod nas jel minus, odmah zatvore Aerodrom ..zato ja kad imam iole dalju destinaciju u ovom periodu, u startu planiram Zagreb ili Beograd. Jbg, previse puta sam zaplatio.
JA SLIJECEM SA KANADEROM NA JABLANICKO JEZERO I JOS NISAM IMALA PROBLEMA <3
@unscard Chicago i Moskva nisu u kotlinama kao Sarajevo i zato nemaju maglu i smog! Sarajevo, Skopje, Cirih, Zeneva i mnogi drugi gradovi su kotlinski i imaju zimi ogromne probleme. Ne mijesaj kruske i jabuke! Midway i O'Hare su izlozeni polarnim temperaturama ali nikada magli i smogu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel istina da vas pretresa sipa zbog zeljka cvijanovica podrska KLIX-u
Pripadnici Federalne uprave policije (FUP) i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske još pretresaju prostorije portala Klix, nakon što su tu akciju počeli jutros u 8.45 sati, javlja Fena. Po naredbi Kantonalnog suda Sarajevo, policijski službenici su danas izvršili pretres prostorija preduzeća D.O.O."Intersoft“ Sarajevo, koje koristi portal Klix.ba u Sarajevu.
a ja jutros taman kontam, odoh skoknut ili do beograda ili do beca! et, ne da se usranom do potoka doć!