Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ga ne sacekaste i napravili od njega svog novog clana.
hahahahhahaha odavno nisam vidio jaci komentar
...ma, on je već invalid....nema odgoja....
Uzmes telefon i pozoves policiju. Dzaba vam prica svima i kukanje. Toliko smo nisko spali da nas stid i policiju pozvati. Bojimo se i njihove reakcije. E sve dok smo takvi, neka nam je, kako nam je.
policija ne dolazi ni za mnogo vece stvari
@problemator samo napravi vecu od pricu i sigurno ce doci. Reci stariju osobu treba da vozimo hitno u bolnicu i ne mozemo proci od auta, murija odmah dodje.Kad pitaju za staricu reci nije mogla cekati da se skloni auto pa je na rukama prenijeli do taksija..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
T62-J-131 T62-J-131 T62-J-131 T62-J-131 T62-J-131 pozdrav supcima iz svih svera javnog i privatnog zivota
Evo vam registracija...nek ga puse dušmani....ako neko ne vjeruje nek me nadje na fejsu poslacu mu ja tri slike...medu njima i ovu sa registracijom...i policijom koja ne radi nista....zena je sat vremena kasnije kuci tek otisla a ovaj baja nije ni kaznu dobio niti se pomakao s mjesta T62-J-131 T62-J-131 T62-J-131 T62-J-131
ZASTO STE ZATAMNILI REGISTRACIJU?
Zna se ko vozi ove Fordove karavane.
stvarno ima ljudi koje treba strijeljati na licu mjesta.fuj
...obijest i bahatost balkanskih posjednika "limenih ljubimaca" ostavlja bez teksta.
Nevjerovatno, ljudska glupost je stvarno beskonacna. Nekada se zapitam je li im stvarno glava samo za sisanje, ima li ista vise u njoj, pa barem osnove kulture da se postuju. I tablice definitivno niste trebali sakriti, nek se vidi ko je i nek se srami svojih postupaka.
vidim nema š pa mi je ovo malo drugacije zvucalo :)
hahah O boze, nisam to ni skontala. :P Aups ne zamjerite, zna se sto je pisac htio reci. hahah A mozda je bas i isisano sve. ;-) sad ovu rijec mozes protumaciti kako god hoces.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ma samo bušit sve 4 gume pa nek na felgama vozi do mehaničara.
mislim, vulkanizera al' i vulkanizer obavlja mehaničke popravke prema tome i on je neka vrsta mehaničara jebat ga.
Zašto zatamnište idiotove tablice ... ? ? ? Mislim da bi bilo poučno za svih da znamo tko je taj gazija ...! ! !
Ovo meni nije ništa čudno, čak mi nekako poslije 20 godina vladavine primitivaca dođe i normalno. Pa grmalji nam u gradu, ima ih barem 50%.
smeće
Ovako se oni svaki dan parkiraju. Ne treba im poseban dan.
nikakva vijest, da prodjes gradom nasao bi bar 20 ovakvih, u samo jednom kratkom prolazu, evo recimo dovoljno je otici pred ALTU, imaju 2 mjesta sa oborenim trotoarom i redovno su majmuni tu parkirani
najjaci su oni koji ostave pored tramvajske pruge i odu u Altu, a i inportaneu bude show, parking besplatan, a papak parkira u iskljucnoj za garazu i upali sva cetri, to mu valjda ko znak da ce se brzo vratiti
gledao sam jednom kako neki rusi u moskvi ovakve "frajere" kaznjavaju time sto im na vjetrobransko staklo nalijepe foliju sa natpisima da se pogresno parkirao... a foliju ne mozes skinuti ni za par sati jer samo komadic po komadic se skida... to je pravo rjesenje....