Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta bi sa onim sa kesom na glavi što se fol ubio,prave narod budalama sa tim da je bilo samoubistvo
Javnost uznemirena, a informacija nigdje, stvarno nevjerovatno. Ako žele zaštititi privatnost porodice ovog nađenog nesretnika, onda neka neko iz MUP-a KS saopšti medijima da je forenzika obavila posao i da je sve čisto, a ne da bude sumnji u zraku. Amaterizam na svim nivoima.
za politicka ubistva se pise samoubistva...osmica znoooo...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zasto svi mediji sute za covjeka iz Miljacke sto je nadzen mrtav Ime prezime ko je sta je nista se nezna
osmicini uhljebi znaju...
Jadne patke :(
Treba poslat inspekciju svim okolnim firmama koje su potencijalni zagadjivaci
Kontaktirali smo Kantonalnu upravu za inspekcijske poslove iz koje nam trenutno nisu mogli dati više informacija o onečišćenju Miljacke, no ističu da će objaviti sve informacije ukoliko za tim bude potrebe, odnosno ukoliko bude postojala opasnost za građane. SMIJEHHHHHH
nije opasno za stanovnistvo a ribe nek ne piju vode
Majstor Hamo bacio višak maltera u kanalizaciju,ništa strašno.
Kaje nema tragova da je negativno uticalo na zivotni svijet.. zanima me sta tu zivi osim zaraznih bakterija?
Hlor ba 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ovo treba raselit i podjelit eto im i bosna i sarajvo i i sve ma šta su se nameračili pustite ljude da odu normalno da źive i budu napredak za druge zemlje šta je milion ljudi na 10 velikih zemalja ..
jao novinara i vijesti.....tctctc
kazu da je ova industrijska siva sada u modi
Inace je smedja.
"Životinjski svijet u rijeci" 🤔🤣😅😅 Tu nema ništa živo još od austrougarske...
Oneciscenja?? Valjda zagadjenja
", no ističu da će objaviti sve informacije ukoliko za tim bude potrebe, odnosno ukoliko bude postojala opasnost za građane." Inspekcija samo krecenkad neko umre ili se napravi pomor faune. Koga to stitite korumpirana bagro, svima vam trebe podijeliti otkaze zbog neobavljanja radne duznosti! A vidjeti i ima li i elemenata korupcije, svjesnog dovodjenja u opasnost javnosti pa krivicno goniti!
ne rade oni vikendom otići će neko u ponedeljak kad bude sve ok
Bitno je ko će da nam pjeva a to ko zagadjuje naš okoliš i mjesto gdje živimo e to nije bitno. Odavno smo mi prestali da brinemo o nama samima tako da ni od ovoga konje zavadio neće biti ništa. Inspekcije vikendom ne rade zato je i ovo onečišćenje napravljeno