Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zavod za transfuziju je dobra ustanova,al najveca pogan u toj ustanovi je doktorica Hasija Hadzic,koja je bila direktorica i sad je nesto kao zamjenik direktora,ona je u toj navedenoj ustanovi pokrala hiljade i hiljade maraka,a da negovorim o namjestanjima sumnjivih tendera,i rekonstrukcije komora gdje je pokradeno od njene strane nekoliko tona bakra,i drugih plemenitih metala,sve bi bilo dobro da nije te dame Hasije Hadzic
JA ZELIM PISMENU POTVRDU I DONATORSKU KARTICU,da mi ne transfuziraju ili presađuju SRPSKU KRV ILI ORGANE!Ta srpska krv i organi su othranjeni na svinjskoj masti i alkoholu i prljavi i bolestni su!Hocu krv ili organe Donatora koji su bili BOSNJACI ILI MUSLIMANI!!To je moje Pravo i vjerska obaveza!!
Eto hvala vam što me niste pozvali , iako sam dao krv kod vas preko 40 puta , toliko se vodi računa o nama davaocima..Još nikad mi niste ni zahvalnicu poslali. Samo znate nazvat kad vam treba hitno. Odsad idem u RS davat , možda će me tamo drugačije tretirati.