Komentari (252)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko MRZNJE prema Sarajevu na jednom mjestu ... Kad se ne okiti: STO SE NIJE OKITILOOOOOOOO ???????????? Kad se okiti, OPET VAM NE VALJA! Hebem vam majku kompleksasku svima! Umrijet ce te SVI od dusevne bijede koju posjedujete!
Mirise na kokuzluk i smog.
Ali Zagreb ljudiiii... Ko moze neka ode barem na kafu! Bas je lijepo :)
SVE MIRIŠE NA JAD I BIJEDU NARODA. Yebem majke glupom NARODU KUKAVIČKOM.
Prelijepo je, ja glasam za stalnu postavu tokom cijele godine. Covjek se osjeca nekako drugacije, ljepse kada vidi kako je sve ukraseno i lijepo.
Slika broj 5 kao iz rezident ivela :)
Pozdrav Mići Ronhilu uz pjesmu: "Šta se beli u zelenom Teheranu, il' je sneg, il' je Ronhill Light. Nit' je sneg, neit je Rongill Light, nego Bozic i praznici zimski..."
Šta je ovo klix, kapa deda mraza na stranici? to je zabranjeno, alo... jelke i deda mraz su zabranjene... eto vam sipe, bakir izdao nalog...
jao tuge i zalosti. bolje da smo sve ovo skinuli i rekli porazbijali nam delikventi. dobili bi sigurno neku donaciju
Sarajevo kao iz bajke: Sve miriše na praznike, a novcanici nikada prazniji, kreditne kartice zakucale limite...
Mozda izglada, a da mirise, niste vi dobro mirisali, i nemojte iz sigurnosnih razloga. Malo je reci da je magla/smog zagadjen. A ovom prilikom kad smo kod praznika, svima koji slave zelim sretne praznike. :-)
Po komentarima se da zakljuciti da su mnogi na aparatima zato sto Bosnjaci muslimani ne slave nastupajuce blagdane.?????? Svim Bosnjacima katolicima sretne nastupajuce praznike zeli Bosnjak musliman. Eto zar ovo nije nofi od mene.
Da nisi idiot, možda bi i bilo fino . . .
@halal passat Kretenu katedralu u Sarajevu su gradili Bosnjaci katolici a to stoji napisano i dan danas na vitrazu u pomenutoj katedrali. Obrazuj se malo bivshi Bosnjace.
mislim da ovo nije u duhu islama
@vedad.jasmina.3 ne, samo konstatujem...
BiH nije muslimanska drzava, kao sto ni Sarajevo nije muslimanski grad!!! Nikada nisu ni bili, a nadam se da nece ni biti. Ja sam musliman, ocigledno i ti, a kao takvi smo duzni da postujemo i druge vjere, niko te ne tjera da slavis, ali postuj, postovat ce i oni tvoje!!! Sretan Bozic svim katolicima u BiH!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A kod nas u Zenici praa SDA vladavina
S u o s j e ć a m sa Zeničanima ... Jadni ljudi ... ! ! !
I u Zenici mirise fino... na smog i seljakluk...katastrofa!
Jos kad bi se od magle sta vidjelo ;)