Godišnja konferencija za medije
0
"Sarajevo je među najsigurnijim gradovima u regionu"
Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim Vas, SA-X nema smisla objavljivati prijeratne vijesti :D.
je`l ovo neka z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.a ?????????????????
Kada ste toliko dobri sa \"kolegama iz takozvanog rs-a\" zašto ne poduzmete radnje da se ne prodaju opijati u njihovim apotekama. BIORITAM apoteka navodno biljna prodaje 11 godina lijekove TRAMADOL i njen vlasnik je nedohvatljiv vlastima a zašto li pitam li se?! Poduzmite nešto ili omladina ode u klinac. ZAPAMTITE BIORITAM APOTEKA I SVI ZNAJU ZA NJU I NJENOG VLASNIKA I A ZNAJU I POLICIJA I SIPA I GRANIČNA POLICIJA TO SAM SIGURAN. Ako neko misli da me je strah iznositi ovakve komentare vara se...............gospodo iz mirnog nam grada našeg šehera Sarajeva.
ma to se misli na sarajevo sa planete mars.... il neko iz zone sumraka
Brisanjem komentara, koji po nicemu nisu uvredljivi, prestajete biti objektivan portal, kojeg mnogi od nas smatraju svojim dnevnim izvorom informacija, i postajete samo marionete onih koji sebe zele prikazati sto boljim u javnosti, a zapravo su sve ono sto narod misli o njima. Ja sam sinoc postovala komentar u kojem sam samo \"napomenula\" MUP na Denisa, Amara, Vedrana i silne napade na neduzne gradjane Sarajeva. A da ne pricam o stalnim pucnjavama i maloljetnickoj delikvenciji. Brisanjem takvih komentara vi stajete na njihovu stranu i objavljujete ono sto njima odgovara a trebali biste objektivno informisati javnost.
cc
Ko brise komentare , p.opusio krmku k.u.rac., i svim policajcima.
HAJMO SADA PRES-KONFERENCIJU, MAMU LI VAM POLICIJSKU PRAVITE NAS SVIJU BUDALAMA !!! MUP-MINISTARSTVO UNUTRASNJIH P*CKI
Sarajevo nije siguran grad. Kakvo je stanje u regionu - to je druga stvar, ali hajde da se ugledamo na bolje primjere. Policija nosi svoj dio odgovornosti za ovakvu situaciju, ali šta je sa ostalim institucijama. Zašto je ovoliko pasa na ulicama, zašto je ovoliko kriminala, droge, oružja, razbojništava,...? Žene u mom okruženju (centar, Sarajevo) boje se izaći, sada čak i po danu, što podsjeća na ratno sarajevo. Uloga policije danas je svedena na statističku - evidentraće šta se desilo, pohapsiće krivce, a onda ih pustiti. Zašto je to tako? Zar je tako u \"normalnim\" državama?
Crna hronika |Objavljeno 03.02.2011. u 08:19 Sarajevski užareni asfalt Pucali iz vozila u pokretu, uhapšena dvojica **** Crna hronika |Objavljeno 02.02.2011. u 19:11 Dobro veče, Sarajevo Maloljetnik ranjen u pucnjavi, napadači uhapšeni
toliko je siguran ovaj nas grad da vise ni u tramvaj ne smijemo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sigurniji smo od beograda, tačno, ali beograd ima pa sada već oko 3 miliona stanovnika. pitam se šta će biti u sarajevu kada bude milionski grad??? više profesionalnosti a ne nafurani ego-triperi, ko sam ko ja, nije niko kao ja...
a koliko obrisanih komentara bracoo moja
hahahah kakva budalastina!! sarajevo je ghetto, iako nema rata vise jos uvijek jako nesiguran je ovaj grad. da mi je reci ko ja budala misli da je siguran sarajevo, nek mu je bog na pomoci i nek se ide ljecit hitno!!!!!!!
AAAAAj licemjerja od naslova nakon svega sto se desava!!!!! pa dal je on normalan??? voza li se tramvajima i sl??
Svaka cast policiji ljudima treba povecati platu a sudijama i tuziocima smanjiti jer svakako nema efekta od njih.
Pa dragi boze jesu li ovi iz policije normalni, prvo treba policiju zgaziti tamo je leglo lopovluka, cuj Sarajevo najsigurniji grad u regiji. Pazite kad \" cuke \" nema macke kolo vode u ovom slucaju policajci su \"djukele\" a lopovi macke .