Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi znamo da Političke Nauke i njihovi smjerovi nemaju nikakve bitnije svrhe i smisla, tako da znamo da će makar te studentice doći da se izjašu ku­rče­va i odu kući.
@z Pa upravo, treba i BiH. \"Studenti iz Maribora, Zagreba, Zadra, Dubrovnika, Podgorice, Beograda i Skoplja dobit će mogućnost da razmjene iskustva i kontakte koji će im biti od koristi u nastavku njihovih karijera.\" Ispade da će da razmjene iskustva bez naših studenata...
pa slovenija,hrvatska,crna goa,srbija,makedonija i domaćim bih
\"...okupit će se više od 400 studenata iz šest država regiona\" \"Studenti iz Maribora, Zagreba, Zadra, Dubrovnika, Podgorice, Beograda i Skoplja\" Gdje ovdje 6 država?