Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sreća pa nije zima :):)
zavisi ako je dom zdravlja na sunčanoj strani.. A ako nije, može biti neprijatno.
ta će vam grijanje, vas ljubavi grije
NOVIH NAJTEŽIH 10 GODINA POD SDA ??
_""U okviru predviđene rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja Stari Grad trebala je biti adaptirana i rekonstruirana i kotlovnica sa grijnim sistemom. Međutim, taj projekt je odgođen, pa se u zimu ušlo nepripremljeno, što je na kraju dovelo i do toga da u Domu zdravlja Stari Grad nema grijanja", za Klix.ba je rekao glasnogovornik ove ustanove Zlatko Viteškić." Kod nas je sve naopako i ako je naopako, daju se i naopaka obrazloženja. ccc Trebalo se adaptirati u ljetnom periodu, ali projekat je odhođen za zimu, pa su sada nepripremljenji ušli u grijnu sezonu:))))? E dragi Bože, pa ovo može samo kod nas. Neka oni imaju glasnogovornika da kaže ovako glupo obrazloženje, pa makar i ne bilo grijanja. Da nije kotlovnica crkla, ne bi oni još ništa radili. Čekalo se ustvari crkavanje kotlovnice koja je stara 20 godina, pa da se onda nešto radi. To je glasnogovornik trebao da kaže.
PAre od kotlovnice otišle za zajedničko ulaganje U BUROJ. RADELJAŠ POTPISO !! A vi se obrstite FAHRI, ENO VAM GA U VLASTI :))))))))))))))))))
U glavnom gradu drzave, u jako vaznoj ustanovi, ne radi grijanje i redukcija je vode. 21 vijek, jos sto je gore svima odgovara ova situacija... Kradje, redukcije, pucanja, besparica...a svi se zale da nema para i pametuju iz fotelje dok ispijaju kafe i dudlaju cigare.
Ništa novo. Bez grijanja su i neke škole, vrtići...ali bitno je da su računi za grijanje poskupili za sada za 16%... Treba početi otvarati privatne kotlovnice, da se razbije monopol Toplana, koje bez konzultacija sa udruženjem potrošaća puca cijene baš onako begovski od čibuka...Čuj lik za stan od 33 kvadrata treba da odvoji šestinu penzije da im plati grijanje... Afidersum.
U našim domovima zdravlja samo cafe aparati rade!!!
Sarajevo jos malo koa JOhanesburg; U zici kuce bogatih, privatne SVE institucije, a bosnje kao garavi ce da zive u getu.
Imam fetish na medicinske sestre. Analni seks s njima, zar ima ista bolje?
Joj drkadzija na svakom koraku. Jesi li ulijepio tastaturu momcino? Masala da ti mati vidi komentara, odrekla bi te se.
i jedan i drugi sravnit do temelja pa nove bapravit i zaposlit medicinsk osoblje koje hoce da radi.... jednom u Vrazovoj me farba sestra za neke gluposti(posto sam iz struke,jasno vidim da me zajebava),zatrazim da dodje gl.sestra,objasnim joj da radim isto kao i ona,a ona sestra se pocela da izmotava,...sve to treba brale otjerati,dovesti mladje ljude koji zele da rade a ne da drkaju po FB cijeli dan,i jebu pacijente kako stignu
Ujka Lenjin bi se mogao preseliti u Dom zdravlja Stari Grad..
ako je kakvoj medicinskoj sestri hladno evo ja cu joj ga nalozit :)
Ti ga možeš samo u vreću ćumura gurnut. A i tu teško, da ne uprljas cumur...
@udri ga mehmede ... napusi mi se kite majmune gologuzi, a i ti mehdi
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Gdje nestade glasnogovornik Sarkic?Nisu valjda stranke pocele i glasnogovornike postavljati i smjenjivati.