Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stave 4 sipke i to zavrsi na naslovnoj ?
E to mene yebe druze sudija :)
izgleda da sipke postaju trend :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
OVDJE MOŽETE OSTAVITI BICIKL.... KOME VIŠE NE TREBA...
Letargicno drutsvo u napadu na svako priblizavanje normalnijem stanju.
Smijurija
Nisi primjetio sve vecu bahatost vozaca na ulicama???! Ja svakodnevno. Ako "pokupe" ljude koji uredno cekaju na tramvajskim cekalistima, kako nece nekog biciklistu?! Ja se iskreno ne bih usudila, a tebi za optimizam i hrabrost aplaudiram. Ne postoje iz pomodarstva, u svakoj normalno uredjenoj zemlji, staze za bicikliste. Oni brinu i za sigurnost bicikliste i za njegov bike.
Evo dajem izazov sarajlijama da ostave bicikl tu preko noci.
Sipke su od inoxa..samo da se zna..hehe
ne hvala
Nije mi jasno kako se tu parkira biciklo.
Ovime: http://www.abus.com/eng/Mobile-Security/Bike-Safety-and-Security/Locks/Folding-locks http://www.abus.com/eng/Mobile-Security/Bike-Safety-and-Security/Locks/U-locks Kakva crna sajla - samo budaletine vezu iole dobre bicikle obicnom sajlom!
Koja korist kada nemamo biciklisticke staze! Na koji nacin biciklom doci do centralne gradske zone!?! Svasta!!!
Doduše teško se vidi, ali sam ipak neki dan primijetio da po Sarajevu ima popriličan broj asfaltiranih puteva. Onda sam se sjetio da smo u autoškoli učili nešto o pravilima drumskog saobraćaja, pa sam kontao ako ta pravila važe za auta, možda bi mogla da funkcionišu i za bicikl. Probao sam onda par puta da vozim bicikl po tim putevima, a stvarno, sve normalno funkcioniše! Semafori se pale i gase, linije su pune ili isprekidane, skroz isto kao kad voziš auto. Isprve mi je bilo zaista nevjerovatno i malo me bio i strah da će me možda policija uhapsiti i strpati u zatvor zbog toga, ali bogami ništa se nije desilo! Izgleda da ovi asfaltirani putevi i propisi drumskog saobraćaja funkcionišu čak i za bicikle!
Hrabro od tebe. Naravno da ima asfatiranih puteva , nisam ni mislila na makadam. Mislila sam da dio grada u kojem je uradjen "parking", je najprometniji dio po kojem se i pjeske boris sa "divljim" vozacima, masom pjesaka/turista i sl. Da je tako bezbjedno vjerovatno bi kultura vozenja bicikala bila veca pa bi se ista na parking mjestu mogla i rentat.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
hahahahaha urnebes...."lokacija je vrlo prometna...." jer raja su bas poletna u zadnje vrijeme da sprijece kradje...vandalizam...nasilje :D
ostaviš bajk ovdje, nađes ga u nedjelju u dijelovima na autopijaci
Iz iskustva ili onako? Ako ga, ko zadnji debil, vezes sajlom debljine hemijske olovke, naravno da ce tako zavrsiti. Zato se uzme D-lock i mirna Bosna! IZ ISKUSTVA!
znam da smo ovo svi dugo cekali ali sto je previse, previse je.. ova investicija je vjerovatno polovina od ukupnih donacija za poplave, sto se rasipaju?
e bruke i clanka!!!
ja veca budala sto procita ovo.
MIsliš novi izlog?
Strašna investicija !
baš me zanima koliko će dugo stajati :)