Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ironija - dok Bosanci protestuju BiH se nalazi na listi dobavljača IDF-a (Israel Defense Forces) zaslužnih za potopljavanje brodova sa humanitarnom pomoći. Naravno, neki će tražiti razlog u \"prevozili su oružje\" ali s obzirom da se radi o međunarodnoj organizaciji \"Free Gaza Movement\" ta priča pada u vodu (kao i brodovi :)) @@B - Nemoj, bit ću tužan do kraja dana. Gubim samopouzdanje :( Samoubit ću se zbog tvoje okrutnosti (LOL, idiote)
malo ce biti u dvoumici o kojoj drzavi se radi, dal turska il bih il palestina, posto kad vas ovako pogledam...+ zastave...svejedno...mislim samo da se Dodik treba ograditi od ovog.
Ma ljudi to nisu turske zastave, to je zapravo bosnjacka zastava koju su Turci ukrali od nas i prikazuju je svojom..
heljp Lamerika, heljp Husein Obama. Pljiz stop agrešn ageinst jor braders musljimans. Vi vil sak jor dik end it jor šit đast heljp as.
Ov slike ce usa morati da objasni svojim saveznicima jevrejima i njihovom kapitalu, kad kazu jos koga vi to podrzavate tamo bre i za sta vas placamo, ne? hajde, razlaz pod hitno!!!
srbe na vrbe, jevreje na vrbe srbe na vrbe jevreje na vrbe srbe na vrbe jevreje na vrbe i sve i potamaniti i sve ih potamaniti
Haha imas pravo, milina za gledati...
Veterinar: Primili smo prijavu o pojavi bjesnila kod pitarcica, te se s toga mole svi da sto prije dodju na pelicovanje zarad sprecavanja huliganskih ispada kao nedavno uprilicenog na hadisonu.
Ono što me najviše raduje je to što ove slike iz blisko-istočnog Sarajeva upravo sada obilaze svijet. hahahaha Shalom, moji dragi islamski neprijatelji
ma jevreje treba po.bit, sve u gasnu komoru , nema druge, zaista..
@Pipo MI PRSTOM PO SHUPKU PA SVE POLIZO !!!! @Pipo BOLJi OD TOALETPAPIRA
Mora sada stvarno islam svijetom vladati. Obama je najvece govno koje su ameri izglasali.
Upravo tako :))))))) Cuj siroki i laktasi hehehehehehehehe
protivni ci islama, mozete ga samo p.op... , lagano ,a j mr.s u svoje stale svi.
ne moze stohumanitarni konvoj preko tudjih granica, jel to tako tesko skontati, dragi bosnje, kako ste glupi tolko, ebo te.