Komentari (270)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni je najjače: gospodine predsjedavajući zahtjevam od vas izvinjenje zato što ste me spomenuli. predsjedavajući: dobro prihvaćam izvinjenje 😂😂😂
Ahahah... ja i supruga placemo kuci od kad smo to culi ahahahah
osmi put gledam 😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
"Ja sam zamolio vas svihu, pomozite mi, urazumite me"... Pa kakve likove postavljaju da vode ovo drustvo zemljo Afriko
kad pogledaš od kakvih je govana Tito napravio respektabilnu državu...
Najlakse se smijati, znam da cu dobiti brdo minusa al reci cu sledece. Prvom sjednicom uvijek predsjedava najstariji vijećnik do izbora novog rukovodstva. Tako da je ta pozicija pripala ovom Romu. Neće on ostati na ovoj poziciji. To sto je on nekvalifikovan da bude ikako u opcinskom vijeću je njegova otezavajuca okolnost, ali je pripadnik manjine i on kao njihov predstavnik treba biti u vijecu to mu je olaksavajuca okolnost. Ponavljam ta mu je pozicija pripala Pravilnikom.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
jesmo sigurni da on zna citat?
https://www.klix.ba/vijesti/bih/profesor-spahija-kozlic-nekorektno-je-i-zlobno-ismijavati-seferovica/161205126
Hahahhahahahahhahahahahaa pa ovo je NEMOGUĆE HAHAHAHAHHAHAHAHA REDZO KRALJU TI CES VODITI NASU DRZAVU !!!!
Fremdschämen, rijec koja savrseno opisuje ono kako se ja sad osjecam...
LEGENDO,,TI SI JEDINI KOJI JE USPIO SAM SEBE ISMIJATI,,SVAKA CAST
Ovo je vise zalosno nego smjesno.
Ma čovjek je kralj ;) Ako je smijeh lijek, danas mi je Redžo dao dobru dozu.Time je vec na prvoj sjednici presao granice Zavidovica i učinio dobro široj zajednici. U hrvatskoj smo imali uglađenog Sanadera i Vidoševića , med im je tekao iz usta, a ispali lopine kakvih se treba čuvati. Nisu puno dali , ni kap smijeha , ali su zato puno uzeli. Nek ti je sa srecom Redžo na novoj funkciji. Pozdrav iz Šibenika. A sad idem po još jednu dozu lijeka :)))
hahahahhahaha hljeb vam ye__bem hahhahahaha pa treba sve istrijebiti ovde, do zadnje maline
Redžo je Kralj za one koji ga ne poznaju i šansa za njegove sugrađane, šta su dobra donijeli razni doktori i pravnici tipa Lagumdžije, Čovića,Genjca... Kad je njega Incko posjetio, i što niko ne piše da je Francuska TV pravila prošle sedmice emisiju o njemu https://www.facebook.com/photo.php? fbid=10211527613615008&set=a.1299761143161.43881.1504390399&type=3
Zalosno!
E ovaj stepen zatucanosti nećete vidjeti u RS, u to sam siguran. Meni se čini da ste vi dobro svjesni koliko ste zaostala populacija...
Bosanska realnost: Sluzbenica dobila otkaz!
Meni ovo fakat nije smjesno. Nije mi ni crnjak nego nekako ko da gledam planetu majmuna u 3D u sa svim taktilnim efektima i polivanjem vode. Idem popit jos jednu kafu mora da jos spavam.
Krivi su oni sto su ga izabrali!!!!
Pa kako niko od ovih članova sjednice da ne reaguje! Ovaj čovjek nema baš sve čiste u glavi, ne može osnovne poslove da radi, a kamo li sta drugo.