Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, te 2001. godine, došli su neki maskirani ljudi, i šestoricu muslimana okovali i bacili u kaveze, kao životinje. Mi smo šutjeli jer nisu došli po nas. Nakon toga dolaze Bošnjaci, ona \"bijela Al-Qaida\". Svaka \"zamotana\" žena bila je staromodna, neobrazovana i protjerana je sa svih TV ekrana, a na pistu su istrčala \"cice\", \"mice\", i još neki. I opet smo šutjeli. Onda je \"slučajni prolaznik\" rekao da \"su ovi u Sarajevu isti ko oni u Banja Luci\", i opet smo šutjeli jer nije nama rekao. Uzeli su nečiju djecu i okupili ih na forumu gdje su svi digli ruku i dali svoju časnu riječ \"da se odričem nacije i da će jedina moja nacija biti Bosanac\". Mirno smo gledali i šutjeli jer nisu naša djeca, nečija su tuđa. A kada su zakleti organizirali Q-fest u po Ramazana, da uče mlade kako se evoluira, mi smo šutjeli jer nisu to naša djeca. Onda su na fakultetu tražili \"ono\" od studentica, nečijih kćeri i sestara, da bi prošle na ispitu opet smo šutjeli jer nisu naše sestre i kćerke.
Insistirajte da se djeca Sarajeva imaju ista prava kao i djeca u Stocu, Mostaru, Tuzli, Zvorniku, Banjojluci. Ako se ocjenjuje svima, zašto se Sarajlijama ovo pravo ukida
moze, moze
Ne moze se nikada zabranama, ukidanjima predmeta ili zabranjivanjem racunanja ocjena doci do demokratije i ljudskih prava. Demokratija se gradi ponudom izbora, pa ko sta voli - nek izvoli. Dozvolite ljudima i djeci sve opcije pa ce svi biti mirni. Ne gradite \"svoju\" demokratiju na ukidanju izbora drugima. Svako djete ima pravo biti nagradjeno i ocjenjeno za svoj trud, te da mu se ta ocjena racuna kao i sve druge.
BRAVO SDA!
Nesto kontam... mogao bi rezultat sarajevskog proljeca kojeg Rejs priziva, biti novi Rejs postavljen od SDP-a. Ha ya! ... a budul\' i ovi drugi puno talasali moze im se vrlo brzo desiti \"Drug Kardinal\". Smrt fashizmu.
ma šta će nam zanatlije, fizičari, biolozi, istoričari, tehnolozi, inžinjeri, naučnici... šta će nam nauka, logika, književnost, umjetnost... uzdaćemo se u \"svete\" knjige. Što bi rekla moderna lopovska goveda - \"daće bog!\"
sdp=neokomunisti sda= seljakluk pomijesn sa balilukom, ako se jadni bosanci i hercegovci ne snalaze sa zdravijim snagama omladine ovi ce definitivno unistiti BiH.
Treba Zlaja razvalit ovu nakaradnu koaliciju i traziti druge partnere. Jedino tada ce moci SDA bandite procesuirati za 20 godina pljacki, kriminala, korupcije, mita i nepotizma. Ovako dok se god banditi ugradjuju u vlast kroz koalicije da bi ostali nedodirljivi nema nama obicnom covjeku napredka na ovim prostorima,
Lijep pozdrav za tebe i potpisujem za svaku tvoju rijec
Sve sto je dolazilo iz Centrale SDA u zadnjih 20 godina je obmana javnosti !!! Dok god ovaj narod ne rasksti sa kriminalnomi izdajnickom SDA i dok god se pred osinjakom \"Centrala SDA\" ne razracuna sa minderpuzama nece biti ni progresa ni prosperiteta.
SDA je upropastila ovaj Bosnajcki narod a IZ sa svojim hodzama diracima malih djevojcica mu je unistila moral kao njegovu najvecu vrijednost ... E moj Zlaja i ti sa svakakvom sortom koaliras :(
Ne izaziva se kriza u Federaciji, već u Kantonu Srajevo, jer svugdje drugo se vjeronauka ocjenjuje
Najveca obmana ovog naroda ste vi iz SDA i vaseg babe zlatne kasike !!!!!!! SIKTER
Na ovaj nacin SDA i SDP pomazu RS jer izmisljaju krizu u FBiH! Bez potrebe se izaziva kriza u FBiH, jer ovo pitanje se uvijek moze regulisati, sto bas sad?????
Konakoviću, nije ti mjesto u toj truloj stranci!
sta su lose rekli u saopcenju? sta se ne poklapa sa vec ranije donesenom odlukom Kolegija vlade???? Fakat, kao da se izmislja kriza, da bi neki drugi vozovi prosli.....