Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj Braneta, i starih egipćana.... hahahaha... koji tupan
hahahahah i semafori poceli da strajkuju
ovo smo mi muslimani zakuhali namjerno da okrivimo dodika koji nema veze sa ovim,sve su ovo zakuhali miševi đamijski SDA SZA BIH,treba nasa papke poscistiti pa onda po drugima,ima mi vece lopoveod dodika,sve je ovo igra oko elektroprenosa,kako bas ta trafo stanica da vrisne bas ona nad kojom el.privreda nema ovlast,jao jao kako smo mi namazani,radimo sranja a druge krivimo.Selam vama sa SA-X i sto krijete moja dva ranija komentara koji su istina,kao da vam je urednik bakir hadžiomerovic poznati i placeni pljuvac na RS
a nigdje policajaca da barem malkice urede saobracaj i raskrsnice...
Lijepo je vidjeti kako u republici Smrdskoj vlada kriza pa je tona četničića nezaposlena pa samo mogu sjediti i smrditi kod kuće i ostavljati zlobne komentare na ovom portalu, istovremeno sisajući po čitav dan Dodikovu kur*inu, jer nemaju pametnijeg posla u svom jadnom životu.
nije sve do struje! vec kad papak sjedne u svoju limuzinu i sadje u grad radi kutiju cigare i da pokaze svoj novi automobil... a takvih je bruka... koristite auta za potrebne stvari, i nako nam je sarajevo tjesno..
ma nek murija ne radi svoj dio posla, na marin dvoru stanica im 20metara od ceste a guzva samo takva....
Mali Brane Jednog dana je mali Brane izasao na balkun privucen strašnom bukom. To brujanje ga je uznemiravalo,ali s balkona nije mogao vidjeti odakle buka dolazi. Brane živi u jednom selu u zabačenom dijelu RS-a.Izasao je vani i vidio da u njegovoj ulici postavljaju trafostanicu i to prvu u njegovom selu.Prisao je jednom radniku kojem je na iskaznici pisalo Salih i opsovao mu majku.On tada nije shvatao da je Salih muslimansko ime i da ce mu to ime godinama odzvanjati u glavi.Salih je i sam bio iznerviran i zadnje sto mu je trebalo je bila psovka malog srpskog balavca.On je tada uzeo Braneta u svoje ruke,odvukao ga u nedovrsenu trafostanicu i tu ga mučki silovao dok su drugi radnici bili na pauzi.Buka je stala,ptice su prestale da pjevaju,a jedino sto se čulo su bili Branetovi urlici koje je donekle prigusivala Salihova ruka.Kada je šestogodišnji Brane već prokrvario od žestoke penetracije Salih ga je pustio.Danas Brane i dalje pati.Povremeno ostavlja pogrdne komentare o muslimanima.
raja, eno mene u tramvaju
@Brane Brane,nauci se pravopisu, stoko nepismena.
za vas su kamile
otpasce vrata na tom zutom tramvaju. sigurno su zavarita 40-ak puta do sad.
jel vam policija jas ganja lopove s tramvajima?
Pa ovakva i jos gora guzva je bila i oko 19:30h od Muzeja do Skenderije.. nema struje, ne rade semafori, tramvaji prazni stoje.. uzasan prizor!!!!
Kolaps,a saobracajaca ni na mapi punih sat vremena...