Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ukinuti prevoz goriva cisternama i dati posao zeljeznicama, drzava ce moci kontrolisati uvoz, mi cemo imati kvalitetnije gorivo a privatnici se nece bogatiti na racun svih nas, zeljeznica ce imati sredstva da ulozi
Ti ko' da zivis u Sveckoj,pa koji onda rac'ku onda SDA ne bira sredstvo da dobije izbore?
Po politicarima netreba nama nista sem kredita za njihove plate i auta. Pruga Samac-Sarajevo je najbrze napravljena u reordnih 7 mjesecisa svom pratecom opremom i objektima. Svjetski rekord do danas. Sad pruge nemogu da pokrpe za 20 godina. Koja je bagra ostala, pameni su davno otisli van.
unisti sve pa prodaj jeftino......... sebi
Kakvi talgo vozovi u zemlji od 3 miliona stanovnika,koji su se zadnjih 20 godina vozali autobusima i autima i nemjunavike da se voze vozovima.A jos manje ce nam trebati,to je trebalo u Jugoslaviji koja je tad imala 22 miliona danas bi mozda imala i 30 miliona jer bi bilo manje iseljavanja.
Treba samo povecati akcize na naftu i svi problemi su nam rijeseni u drzavi
Lijepo mi bilo prije 5 godina putovati od Sarajeva do Budimpeste.Krenes ujutro oko 6 i stignes navece oko 8.Dugo,ali lijepo,odmarajuce putovanje.Star voz,stari vagoni,ali lijep onaj shmek i osjecaj.Nije bilo puno putnika,ali sve na vrijeme.Povratak takodjer.Ostace mi u veoma lijepom sjecanju putovanje na liniji koja vise ne postoji.Steta.
sarganska osmica
Bitno je da su kupljeni"po zakonu", a hoce li ikada biti u funkciji,nikoga ne zanima.Pare su odavno na sigurnom,vani.
Samo da se ukinu podsticaji za benzin pa da vidis kako bi zeljeznice postale isplative. Koji podsticaji? Tehnicka kontrola i primjena postojecih saobracajnih zakona.
. PONOVO SE BUDI HERCEG BOSNA: Hrvati nikad nisu bili glasniji, BiH STREPI OD NAPADA USTASA (VIDEO) http://bit.ly/2fZJVtU .
Netko je uzeo pinku da se kupe Talgo vozovi..., niko nije odgovarao za bacenih nekoliko 100na miliona...
Nije mi jasno, u tekstu pise da su obezbijedjena sredstva odavno, ali oni nece da ih utrose. U cemu je stos, u lijenosti?
nije u lijenosti nego u tome sto doticni hoce da unisti postojecu firmu koja je jedina osposobljena za rad na prugama i koja je na tenderu jedina zadovoljila sve trazeno tenderskom procedurom, a gura neke svoje jarane i firmice, usput trazi novac za sebe, jer u pitanju je kriminalac i hostapler...
sramota je da je drzava bila saobracajno razvijenija i sa vise km zeljeznice prije 100 godina nego sada...
Samo konji kupe vozove za 100 miliona pa kontaju mogu li se voziti po ovim prugama
u minusu svake godine a primaju plate bogovske.sto njima novalic ne smanji plate i topli obrok.nego udario da smanjuje po profitnim firmama
Sram ih bilo svugdje na svijetu transportni saobracaj pokriva ovaj a ovi papci su fine pare dobili od drumskog lobija!
Vi gospodo hebete a mi svi trudni ! Izvadite ga malo pođahkad, ako boga znate !