Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi mozemo naprijed jedino ako se povuku ovi kreteni iz vlasti koji nas lau 17 godina,inace od nas nema nista sto god neko pricao,to nepije vode.
Sanino ne možemo se mi fokusirati ni na šta pored ovih opstruatora
RS zauvijek a BiH dok mora,HAHAHAHAHA Radovane,Radovane sad ce ti vecera,dosta sa guslanjem
Ne pricaj gluposti nacionalisticka budalo ! Koliko god ti zelis ukidanje RS-a toliko ti se to vraca kao bumerang na ukidanje cijele BiH. Ova drzava ce uvijek imati 2 entiteta dok se ne razdvoji na dvije drzave. Nikad nece biti samo jedna. Jedino je rijesenje da narod nedaje podrsku nacionalnim strankama nego da se gleda ko bolje uslove daje i ko se vise bori za narod. Dok narod bude gledao da li mu je Ante, Jovo ili Mujo na poziciji ministra ovdje nikad nece biti dobro.
Kada nacionalisti prvo padnu na popisu stanovnistva 2013, a onda kad padnu nacionalne stranke na izborima 2014 godine, tada ce doci bolje vrijeme. Ovako nista............ Bosna Bosancima !
EU-a je NAJVECI AGRESOR i GENOCIDAS zajedno sa srbijom barbara i genocidnom tvorevinom NAD SUVERENOM DRZAVOM RBIH-m i Bosnjacima ! Vjerovati EU-i ko jednom iskrenom orjentisanom partneru drzave RBIH-e i Bosnjaka je biti TOTALNO LUD, SLIJEP, NAIVAN I GLUP ! A to PRAVI Bosnjaci NISU ! EU-a je stvorima genocidnog srpskog monstruma "manji entitet", drzavu u drzavi, podrzava fasistu i diktatora kriminalca dodika, STA reci osim da je EU-a genocidas ko srbija, POKAZALA je to u historiji ko i nad Bosnjacima i Bosnom VEC 150 godina !
Genocidna Kartagena RS mora biti ukinuta!