Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ima li kazne za Bakira Izetbegovica i njegovo gradjevinsko preduzece \'Ans-Drive\' koje je uzelo visemilionske poslove na raznim lokacijama?
Saaamo naprijed, bravo, sankcionisite momka koji je potrosio dvadeset puta vise novaca iz svog dzepa, da bi isao na takmicenja i promovisao ovo malo jada od nase zemlje, nekog ko ima razultate, i kome nikad niste dinara dali za sve zasluge na promociji sporta... Neka nek vama ima, i za vasu djecu.. BRAVO BILMEZI!!! UHLJUPI!!! FUJ!!!
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
NAravno, lopov ostaje lopov, dzaba mu leptir masnice i slicne maske. 2 000 KM, a 100 puta vis eugradio. Nwk im da iz vica bar 4 000KM i nastavi da krade, seljacina licemjerna! hebo ga SDA image
nisu krivi politicari kriv je narod ovaj prokleti.99% da ima priliku isto bi uradio sve lopov do lopova 99% preko stele su nesto radili ...
znaci ako hocu da se zaposlim u Ans Drive-u trebam se obratit Bakiru..pih! a taman sam se bila ponadala :(
naravno mekic nije karatista ali i brane crnogorac izgleda podlegao pod sdp pa zagrabio..
kako to da niko ne prozove selektora cupinu koji je izdao rodni mostar i ukotvio se u sarajevu,dao sebi i sinu diplomu truhlog difa i hoda kao narodni heroj jer eto ima rezultate u tom neolimpijskom i nebitnom sportu u svijetu,zasto ne kaze da nema ni jednog takmicara da ga je on stvorio radom vec samo gotove proizvode iz raznih klubova ubaci na boriliste.jos je i poslanik sda,truhla bosna na sve strane.
2000 km kazne , mozete se vi popisat na takvu pravdu
Mekic je HOT!!! :) :)
i još su donijeli NEBITNE ODLUKE : Odluku kojom je utvrđeno da izbori za Dom naroda Parlamenta Federacije BiH nisu provedeni u svih deset kantona u skladu sa odredbama Izbornog zakona BiH, te da nisu bili ispunjeni uslovi za njegovo konstituisanje; Odluku kojom je utvrđeno da izbor predsjednika i potpredsjednika Federacije nije proveden u skladu sa Izbornim zakonom BiH i kojom se poništava izbor predsjednika i potpredsjednika Federacije BiH i Zaključak kojim se nalaže kantonalnim zakonodavnim tijelima koja nisu provela izbore za Doma naroda Parlamenta Federacije BiH da to odmah urade. CENZURIRATE????
Nabijem na neku stvar i tebe i njega, lop.ov da ne moze bit veci Mekic i ostala klapa sa DIF.a
@juventus : Dobro te vise.
Nisam znao da se Zavod za penziono i zdravstveno osiguranje koje je renovirala gorespomenuta firma ne finansira iz budzeta. Da ne spominjem jos par objekata drzavnih institucija koje je ta gradjevinska kompanija \'radila\'. Sve po zakonu...
Zao mi je tvog umnog ogranicenja, ne smiju sklapati poslove sa budzetskim korisnicima, a svi Fahdovi za koje radi ANS Drive se ne finansiraju iz naseg budzeta.
\"iponovace\" ih mekic za ovo