Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hmm, zivim u Madridu i nesto mi se opasno cini da kakis...
krstaski ratovi, docu ja tebi sa sjekiricom hehe
KRSTASKI RATOVI JA CU STVARNO MORATI DA PRSHCHEM SVETOM SPERMICOM
Momak tuzi stoku!
Paranoja!!! Da te nije neko diro u Sarajevu? Ima potencijalnih terorista ovdje, sigurno da ima... nista manje nego u Zagrebu..ja bih rekla, kako je to mnogoljudniji grad da ih tamo ima i vise.. recimo...covjek koji razmislja na takav nacin kao ti...potencijalni je terorista! Molim te da trknes do Sirokog, pa da nas izvijestis kakvo je stanje dolje...ili jos bolje do Rijeke!
Cisto sumnjam da ce taj Sanel dobiti negdje posao u Svedskoj posle ovakvih sumnji...ostace zauvjek crna mrlja...stoga kao sto Totti rece trebao bi traziti odstetu i tuziti sve institucije koje su bile umjesane u ovu aferu.
Mislim da ima ovaj patriota pravo jer ko sto vidimo ameri razbise komunizam i rusiju tj sssr a sad je na redu islam pa deru li deru sve kulturno polako zato se ja vracam u rajvosa valjda me dole nece niko dirat zato sto sam balija sta mislite aaaa
ma mozete se vi branit kolko hocete ali ovo vam je primjer da covjek samo zato sto je musliman najeba dobro je da nije imo veze sa tim teroristima ali nazalos na zapadu je takvo misljenje o svim muslimanima jebiga nemamo srece moramo se pokrit i sutit jer cim nesto malo odma postoji sunja da si terorist
Dagle ovom Sjekirici glave....matere vam....hahahahha
Hajte vi meni recite licil vama Saneli na teroristu. Paranoja, po tvom misljenju svi bi trebali da se briju prije nego sto krenu u grad da ih ti vidis. Izgleda da si ti neki uliskani pedercic.
Paranoja, trkens li ti do Listice pa vidis ko hoda dole. Stoko nacionalisticka. Vi razvalite krstove po grudima i ufol vi vjernici , a mi kad stavimo mjesec i zvijedu mi smo teroristi. Mrsh!!!!
ma neznam ja mislim da medju muslimanima u Bosni ima dosta potencijalnih terorista.ja nisam glup pa da kazem kako su svi ljudi muslimanske vjeroispovjesti teroristi.ne zivim konstantno u bosni dolazim svaka 2 mjeseca na 7 i vidjam i danas dan bradetine.dodajem tom i prisustvo mudjahedina u Bosni tijekom rata i danas postoje mladi muslimani.vasa vjeru takodjer izgleda malo pogresno shvataju ili je to tako u Kuranu da muslimane poziva na djihad.
puno ih brate mili danas nije za ovo stoljeće,al eto!!! mora i toga negdje bit,samo je kod nas to VEOMA izraženo!!!
zaboravio sam i p e iz dana sve su to iskompleksirani smradovi koji nemaju veze sa novinarstvom
ma i DANI isto tako povezali li zanicu new york i madrid jebes take novine