Reakcije HDZ BiH i HDZ 1990
0
"Sanader je otišao kao najveći"
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sanader je veliki politicar,povukao se dzentlmenski bez afere ja mislim da vecina na forumu su pravi krkani i valjaju gluposti,pljuju po covjeku bez ikakvih argumenata.i jos nesto...VIDIMO SE U MAKARSKOJ !!!!!!!!!
MORAMO POMOCI HRVATSKOJ SVI BOSNAJCI MORAJU ICI NA MORE,NISTA NE NOSITE OD KUCE, SVE KUPUJTE NA JADRANU, AKO NEMATE EURA, ZADUZITE SE, HRVATSKA JE NASA DRUGA DOMOVINA, POMOZIMO JOJ DOK MOZEMO, AKO NEMOZTE ICI NA MORE, UPLATITE EURE NA OVAJ RACUN, GOSPODARSKA BANKA 1235897564514234585, SAV PRIHOD IDE HRVATSKOJ BOSNA 4EVER
Faber mu dohakao
a niko od vas da kaze da je otisao iz vlade zbog toga sto ce se kandidirati za predsjednika hrvatske i tako ce hdz imati i premijera i el-presidentea....pojma vi nemate...
Znate koja je razlika izmedje Tudjaman i Sanadera i njihove politike prema BiH? Tudjman je mrtav a Sanader je jos ziv a sve ostalo je isto i ovaj drugi je malo mudriji (podliji) nego ovaj prvi.
\"Sanader je otišao kao najveći\"....do zla da je čovjek umro, a ne da povukao sa funkcije...a i otišao kao najveći ŠTA?! Malo glup naslov...
Ide covjek trositi milijarde koje je zavrnuo... pa nije ih ni on uzeo da ih pokloni u dobrotvorne svrhe, hehehe
a jest hrabar, otisao za vrijeme najvece krize u hr.
procito sam naslov dovoljno....sta ce drugo rec smece poltronsko iz BiH pravi kriminalni push qurci
zar nije tudjman bio najveci? -sto se mosta tice, njemu je samo cilj da zatvori bih izlaz na more, koje ima kao pomorska drzava i nista vise.
Ofirno..... da ofirnije nemoze biti.... ode nam senader za presjednika :)
To za most pokazuje da blage veze nemas. Taj most je jako potreban, jer na taj nacin olaksava i skracuje put. TO da je to velika investicija nije zanemarivo, ali da je suvisan most reci pokazuje samo koliko lupetas. Sto se Sanadera tice, ovo je klasicna rokada u sahu. Nije on otisao, samo se zavukao!!!
KOJI STE VI KONJI HAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHHAAHAH
Mozda je od Pahora dobio zauzvrat vilu u Piranskom zaljevu:-)
Ode Ivo u mornare a ne napravi most :))) Kako se ono šišaju ovce ????