Radovi će pričekati bar godinu
0
Sanacija klizišta u Tuzli čeka na bolju procjenu tla
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u tuzli a i bosni i herzegovini je sve porgresno procjenjeno. u tuzli se nikad ozbiljno nisu pozabavili sa klizistima. samo su krpili tamo gdje se tlo malo pomakne. dan danas se nelegalno grade kuce na svakom cosku, svako sjece sume/drva kako mu volja posto zna da ce moci sve legalizovati.
tuzlak sam, al volio bi da se panonsko jezero jednog dana preokrene nadole
Jedan dan će se čitavo ovo brdo survat na Panonsko jezero... I po svoj prilici biće petak, pa će se balkanska proročica Kleopatra iznova vinut u top-beton-vrh evropskih proroka!
http://www.youtube.com/watch?v=p8JlpzlhQPc
he ba vi niste normalni..gledam ovaj clanak o srebrenici...i nemoze se kometarisati...pa gdje ce koga biti covjece vrucina a u p.m...vidi koja su auta puno :) kreten
a imal slike bez golfa 2 daj ba