Komentari (307)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja pozivam na sveopsti straj i bojkot institucija i gradjansku neposlusnosst. i evo pristaviio sam kafu za sipu kad dodju po mene
Ba Ejup Ganic je vilu, pored med. fakulteta kupio za 10.000 KM! Kud ces vise?
lakše bi bilo organizovati neki humanitarni broj za ove sa spiska, ili štandove da im doniramo štagod..
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Njsu ovdje samo stanovi za ODABRANE, ovo je DRŽAVA za odabrane . . .!!!
Ja pozivam na bojkot gradjana kojim ova favorizacija smeta jer su time pokazali nedovoljan stepen prilagodjenosti stvarnoj situaciji u Bosni i Hercegovini.
SAMO DA SE NE PUCA...
Molim klix da nastavi sa ostalim općinama. Ko su "istaknute licnosti" u općinama Centar, Novo Sarajevo, Novi Grad koji su na sličan način dobili stanove
U stanu u kojem zivi Danis Tanovic (Hadzi-Ristica 2), moja porodica je zivjela preko 50 godina. To nije drzavni, nego oteti stan. Ni porodicne fotografije nismo uspjeli dobiti.
Kontracepcija, sve se desava 2004. Pogledaj u tabeli kada je sklopljen ugovor. Suzdrzi se od prenagljenih i nevaspitanih komentara.
ne, ne, ne, ovo nije kapitalizam vec ANARHIJA!!! trebamo pozvati jadnog Gerarda Depardieu-a koji je pobjegao iz Francuske zbog placanja ogromnih poreza!!!
Bio kapitalizam, bio socijalizam, bio komunizam, elita ostaje elita. Draga marvo, utišaj galamu na ulici, gospoda još spava.
A koliko je njih iz SDA?!
Ne znam kako uspjevaju da plate ovolike kirije mjesecno :)?! Prof Čekić jedan od istaknutih istraživača genocida je zaslužio da mu je ovolika kirija :) a i ovaj Tanović isto hehe
CHMOLJO MAJMUNE!
Ja bi vas klix tužio fino,trebali ste punu listu,a ne neka imena da skrivena ostanu,ovo je naručen članak,jer da ste htjeli istinu nem bi neka imena bila zatamljena,odnosno većinu njih ne vidimo...
podo ovim uvjetima, samo bi budala ulagala u kupovinu nekretnina, a pitanje je da li uopste placaju ostale rezije (grijanje, itd.)
Ovo je strasno. Primjedba urednicima, jer nisu transparentni, obzirom da ima ima likova koji su sakriveni. Ili prikazati sve, ili nista, a svakako, ovo je za svaku osudu, dok vecina gradjana mora uzimati lihvarske kredite gdje na 50000KM imate preko 30000KM kamata, a o kirijama da ne govorimo.
Sve bi sjalo tako jako, ova moja lijepa avlija, ja bih jeo ZLATNOM KAŠIKOM da te ne bi Alija...
Bravo nagibe balije.
bagro lopovska....dok demobilisani borci sa porodicama spavaju u pecinama i shupama vi kojekakvim sarlatanima kojinme znaju.sta ce od para dajete luxuzne stanobe haman pa.dzabe. ima li jedan i za deena da moze torbice odlagati 😀
istaknuti radnici treba im dati neki stimulans