Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponovno bošnjačko biranje Komšića za Hrvatskog člana Predsjedništva je ravno objavi rata. Na vama je da odlučite kako ćete glasovat i ako odlučite izabrati Željka Komšića i uvesti nas u scenarij političkog nestanka mi vam poručujemo da će njegov mandat počet pjesmom „E MOJ DRUŽE SARAJEVSKI\" ...
AVAZOV TORANJ - Jos uvijek bez dozvole za upotrebu jer su u tom dijelu Sarajeva ne smije graditi zgrada visocija od 3 ili 4 sprata! Dobio kredit od razvoje banke od 22.000.000 od razvojne banke i Dzaferovicu odmah nakon toga prebacio proviziju! Inace sav dosadasnji kapital ovog covjeka je upitan! SENAD HADZIFEJZOVIC - Najvici sup-k-olizac i konvertit sa ovih prostora! Covjek sa 17 lica! FAHRUDIN RADONCIC - svaki komentar suvisan - - lopov nad lopovima SEFER HALILOVIC - nije toliko ni los, ali bi i on sve dao samo da je u vlasti ECO COMPANY - Licno sam radio sa tim neandertalcem i vjerujte mi da takvog gada u zivotu nisam vidio! Dok sam sjedio kod njega je sekretarici ...bao i oca i majku i zivo i mrtvo bez razloga, samo da pokaze kako je neko i nesto IMPORTANE - Causevic je i prije rata bio lopov, tokom rata bio lopov, poslije rata ostao lopov i uvjek ce biti lopov, ali mu dzaba svo bogatstvo kad je ruzan ko jazavac Po-sere-m se ja na svu ovu stoku gore navedenu
E ovako posto si ih nabrojao: DINO MERLIN - sam Bog zna koliko je covjek plagijata napravio i obogatio se na tudjim pjesmama. Tekstove kakve on pise na nivou su djeteta iz treceg osnovne, CEVAPI ZMAJ - Ne znam kad me nije kiselina ufatila poslije tih cevapa...najmanje u njima ima mesa, a i to meso je porijekolom iz Argentine koje se u Visokom i Kiseljaku prodaje po 2-3 marke/kilo. HOTEL EVROPA - Napravljen za vrijeme Austrougarske, a sagradio ga je 1882. godine Gligorije Jeftanović - Nedavno privatizovan za mizerne pare od strane Rasima Bajrovica! EJUP GANIC - 1994 uzrupirao tudju kucu u kojoj i dan danas zivi! Izabran 1990. u Predsjedništvo BiH kao Jugoslaven, a njegovu kandidaturu je podržala SDA - samo ove dvije cinjenice govori kakav je covjek!
kad čovjek pogleda oko sebe, sasvim je jasno da sdp jedino nudi promjene i izlaz iz ovog kataklizmičnog stanja u kojeg su nas dovele vladajuće nacionalističe stranke u koaliciji. čak ni ove nove stranke koje su se pojavile ne nude ništa novo, osim što što mlate praznim obećanjima, tipa radončić, naša stranka itd... a prve bi išle u koaliciju sa sda, sbih, hdz, snds... i jasno je da je da s njima nema promjena, promjene su jedino uz sdp!
kome smetaju Sandzaklije nek zna da je najbolji pjevac (DINO MERLIN), najbolji cevap(ZMAJ), najbolji hotel (HOTEL EUROPA), najbolji fakultet(GANIC), najveca zgrada(AVAZOV TORANJ), najbolji novinar(SENAD HADZIFEJZOVIC), najbolji privrednik (FAHRUDIN RADONCIC), najbolji general (SEFER HALILOVIC), najbolji namjestaj (ECO COMP.), jedan od najboljih centarA (IMPORTANE), da ne nabrajam jos i naravno najbolji politicar (gosp. FAHRUDIN RADONCIC) iz SANDZAKA ... DOSTA JE POLITIKE MALOG MOZGA I VELIKIH USIJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zeleni prvo se malo edukuj (to ti znaci skolovanje) po pitanju komunizma i socijaldemokratije, pa kad savladas gradivo javi se da bilo sta kazes jer ovako samo ispadas glup! Po tebi ispadose da su recimo Njemacka i Austrija komunisticke zemlje! Suti Boga ti!
Evo sa cime se politicari sluze da bi dosli do glasova. VIDEO: Halo, Komšić na telefonu.Glasaj za mene! http://www.okcsana.org/index.php?option=com_content&view=article&id=13084:video-halo-komi-na-telefonuglasaj-za-mene&catid=61:okc-tv&Itemid=140
Dole komunizam!!! Živjela sloboda mišljenja, živio ZAPAD, nikad više Rusija, nikad više Staljin, dole crveni!!! Živio Obama, živjela kapitalistička ekonomija, sloboda kapitala. Nikad više nećemo napustiti naše džamije, mesdžide!!! DOLE TITO i crveni teror.
partijasi,vec ste izmoreni svojom demagogijom.
Sta ovo Fahro ne ostavlja vise izjave za javnost na ovom portalu? Od kako se izblamirao sa 10.000 simpatizera u Zenici ne smije vise! hahahahahah....Na Avazu je napisao da je i u Tuzli bilo 10.000 ali je zabranio komentare na tekst.....zna Fahro da ce ljudi ponovo snimiti sve i izblamirati ga!! Kako samo manipulise sa ovim medjedima sto hoce da glasaju za njega!!!! Imam osjecaj da su poceli i d.r.-kati na njegove slike koliko ih je zaludio! ....ali ne bi ja sad o tome...hajde da mi malo pricamo o ekonooooomijiii
AMERIKA I ENGLESKA BICE ZEMLJA PROLETERSKA ! ! ! ! PROLETERI SVIH ZEMALJA UJEDINIMO SE ! ! !
sbb sbbbbb
Od sveg srca zelim pobjedu SDP i bolju buducnost za Bosnu i Hercegovinu i sve one koji se smatraju Bosancima i Hercegovcima.
idemo SDP do pobjede... stvarno ocekujem veliku pobjedu SDP-a... crveno...SDP
Pobjedjujemo, pobjedjujemo :) SDP!!!