Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za vrlo kratko vrijeme postigao zapažen rezultat.Radom i zalaganjem odgovorio na krtike, mislim da je mnogima začepio usta.Samo naprijed u nove pobjede.
Ali ce opet bosnjaci naci neku falenku.Covjek ima rezultate i pustite ga da radi
Samo naprijed.Drago mi je kad mogu procitati ovako lijep intervju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Lijepi je vidjeti mladog i uspjesnog covjeka kako postize rezultate.Ministar Residat je dokaz da i nije sve tako crno u ovoj nasoj lijepoj donovini.
Odličan ministar.Od otvaranja muzeja, pomtivnih pmoći mladim košarkašima itd.Veliki broj pozitivnih stvari.
pregrst pozitivnih stvari, vise nego dobar ministar, mozda cak i najbolji u zadnjih 20 godina
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Otkud ovaj sada-izbjeglica iz Sirije???
Posljednji pozdrav Summera Reshidata
sta se moze ocekivati ako je on kadar dfa kapaciteta za ministra.lik nema pojma
Ervine, prešli su te sa ovim razgovorom i sada već bivšim ministrom! Sve što je naručeno u novinarstvu, kadli - tadli naškodi autoru. Jesi li ti autor ili samo koautor, naznam, ali je živa istina!
Ovo lici na citulju za Summera jer svi znamo da je maneken pametniji od kompletne vlade
DvaKruga Ko se zadnji smije - najslađe se smije!
ako je ovaj ministar,sta mozemo ocekivati...uzas
pa eto prodato 4500 karti, nije loše za metropolu
Prvo je pitanje znaju li Suljagic i Bajrovic za ovaj intervju, a drugo je pitanje straha od dogovora SDA i SBB o novoj Vladi Kantona Sarajevo. Tome ovaj intervju sluzi. Za tako kratko vrijeme DF je izgubio najmanje pola svoje podrske radi Suljagica i Bajrovica, a cijenu placaju Podzic, Residat i slicni.
Nije problem Rešidat i njegov sadašnji angažman u Vladi KS. Problem je što svi (baš svi) ulaze u vlast jer im to stranačka pripadnost osigurava, nakon toga se bave problemima u društvu (neki i uspješno), poslije toga se bave sami sobom i svojim političkim problemima i na kraju promjene dres jer im to osigura dalji angažman. Biće tako i kod Rešidata.
Molili smo ga da pokaže diplomu - starija je po datumu, od fakulteta koji mu je izdao diplomu! Ovakav ministar je ( sada već ) bio udar na pamet poštenih ljudi! Nije sam kriv! Kriv je i onaj koji ga je progurao!
Kliksovci, svi u Pozoriste!
Registracija turista je riješena u zemljama trećeg svijeta, a kod nas još nije Ovo kaže dati bez svoga zanata nemožeš. Batali ti kulturu i sport - to su za tebe neotkrivene polanete! U ostalom sreća u nesreći je da si već bivši ministar! Naravno ako se nisi nagodio sa SBB-om. To ti je inače jedina "vrlina" - sve ostalo je hava!
Razgovor o kulturi i sportu sveo se uglavnom na turizam ...navalite na sol azur ili kako mu se vec zove firma :-)
Nadam se da će zaživiti ovo vezano ta turističke takse.Negdje sam upratio da bi svi strani autobusi plačali ulazak u jezgru grada što je praksa svugdje na zapadu.Eto para da se održavaju institucije kulture