Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SIPA je specijalizirana za pretres kuća u okolini Maoče, u kojima su pronašli zabrinjavajuće količine escajga!
da samo za Maocu,gdje su nasli dva kuhinjska noza.....
a sta ces drugo naci kod prokletih srba
koliko vas što komentarišete živi u BiH,koliko vidim nijedan samo baljezgate po tastaturama ,nevjerujem da je bilo koji bio rođen a kamoli proživio golgote rata ,ostavite se toga niko nije pobjedio svi smo mi izgubili u proteklom ratu a najviše su profiteri dobili ,onaj koje nešto imao sada nema ništa ili sasvim malo dok je gnjida i fukara postala do te mjere bogata da će učiniti sve da zadrži ovakvo stanje,da se ništa nepromjeni jer im to odgovara bez obzira na kojoj su strani.
Dok Bosnjo pjeva pjesme o Jugoslaviji i prica o bratstvu, Srbi vec spremni za jos 100 ratova. ccc... nikad Bosnjo do pameti.
civilizacija u kuci drzi knjige i slike a balkanci oruzje i nozeve...21 vijek je ovdje jos daleko.
Najgore je što idiotima djeca ginu, ali ne žele se riješiti oružja. Dijete radoznalo ne možeš mu ništa sakrit. Što više kriješ više ga zanima da vidi šta je. Koliko sam samo na portalima pročitao tragičnih vijesti.
Sta ocekivati od "Dzambo" nacije ? :D
Istraživanje: Klix.ba najkvalitetniji internet portal u BiH....................... ZABRANJENI KOMENTARI HAHAHA STO LI TO :):):)
sve govori koje na celu SIPA-e,
Ovo ti je isplivalo samo zbog poplave. U genocidnoj tvor-evini republici šumskoj svaki vlah ima bar automatsku i poluautomatsku pušku. Oni na višim položajima su zaštekali puškomitraljeze, a pojedinci čak i PA topove, jer im nije dosta PM, 2 AP i pumparica! http://www.kurir-info.rs/skelani-osudenik-za-ratne-zlocine-u-garazi-skrivao-protivavionski-top-clanak-1294077
Vidi ih sto su zatvorili komentare na onu "vijest" da je klix najbolji portal. Demokratija na nivou.
i oni to našli baš kad su amerikanci došli... jako prozirno....
Gje je sad SIPA da pretresa srpske kuće jednu po jednu, bilo bi naoružanja za jednu cijelu armiju.