Bakterija u jajima, siru, paradajzu...
0
Salmonelom zaraženo i 5 uposlenika Fan Ferhatović
Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja sam prije par mjeseci pojela pilecu salatu i poslije povracala, nikad mi vise palo na pamet nije da kupim tamo bilo sta! Uzas sta rade !!
Na koji nacin to reketarenje funkcionise? Zar su inspektori podmetnuli salmonelu i svjesno ugrozili musterije Fan-a? Kako se to podmece?
Sto mrzim ove srbe kad pocnu o higijeni, a zaborave da je EU istrazila da su najprljaviji narod u Europi. A i glupi su, salmonela je prirodna bakterija faune, sto moze preci na floru i ljude. Nema dakle veze sa toiletom. OMG nema nekulturnijeg i glupljeg naroda od tih posrbica.
ma znala sam da su svi drugi krivi osim uvazene vlasnice tzv.fast-food mozda je bolje da se od sada zove -FAST-POISON- ako zelite da zaradite salmonelu u par minuta dodjite i posjetite nas .....
jos i u vodi i zavrsena prica ,) pa jel ostalo ista d anije bilo salmonele
Ne jedite pileci sendvic u \"Primaveri\" (Pomodorino).Svi znamo da se u Pomodorinu otrovalo 500 ljudi.Ja zivim blizu Primavere (Pomodorina) i bio sam otrovan i nastavio sam jesti zato sto je majoneza bila kupovna (nisu je pravili i zato sto nemogu odoliti ukusu pileceg sendvica).Neki dan sam otisao u Primaveru da pojedem pileci sendvic i sokiran sam bio onim sto sam vidio:1. Cijena pileceg sendvica je sad 4KM!!! + Majoneza nije kupovna vec su je sami pravili !!!!
Katastrofa pa vi jedite po gradu
Ma kod Age je najbolje
bolje se kod Ferhatovica otrovat, nego jest kod Zelje :P
SALMONELOM
Ma umijesao se u ovo i McDonald\'s. Ja mislim da su poslali svoje operativce da zaraze salmonelon lokalne fast food radnje... :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Sesti,osmi,jedanaesti,dvanaesti,trinaestii,devetnaestii...kolekitvno vam ka..r..am kevee retardirane
ma jah, vazda su krivi reketaši, vazda neko podmetnuo e pa ja ne mislim tako- fuj djecu svoju j.... gdje god dodjes u restorane i fast foodove- to se PUŠI CIGARA ZA ŠPORETOM, cigara je u ustima dok se pravi sendvič, reže salama, niko ne nosi KAPU, jer gospodo DLAKE OPADAJU I SA ŽENA, a da ne govorim o HR.AK.A.NJ.U I PLJUVANJU U UMIVAONIK GDJE SE PERE SUĐE ITD mi smo sSmra.dovi obični i vazda nam kriva država- krivi smo mi tj.dotični gazde tih objekata
u najavi trovanje raje i u Chipasu! neki dan pojeo piletinu 4 sira, 3 dana problemi za stomakom
VIŠE SE VOLIM OTROVATI KOD FERHATOVIĆA NEGO NAJESTI KOD ŽELJE :-)
Ovako nešto treba okarakterisati kao pokušaj ubistva iz koristoljublja. Štedeći na svemu ugrozili su toliko života.
svi trebaju da rade posteno svoj posao i da vise vrse kontrolu trzni i financijski inspektori a ne kod nas sve zivo korumpirano bruka i cemer,jadan ovaj nas narod posteno plati i treba da brine hoce li ga jos sta od toga razboliti