Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa što ne bi ljudi bili protiv maskiranih koji se ne ponašaju kako je ova sredina navikla nego guraju tamo nešto što nam nije blisko. A ti što je braniš da ti hoće tak neko blizak nastradati pa da se upitaš kome držiš leđa. Treba je salmonirati sa par šampita koje su od salmonele napravljene :)
arzija p o s e r e m ti se pod mahramu kući nek se pokriva, treba zabraniti pokrivanje svim službenicima i uposlenicima u službama i državnim preduzećima a kod privatnika kako hoće
Trovanje salmonelom je jedan od sigurnih predznaka kraja svijeta, kazu
Pa tebe kurbo treba u zatvor, yebbem te u poprsje bujno droljo, djecu si potrovala kurbo, a sve u ime tvojih kvazi vjerovanja droljo najobicnija
Haj tatjana odjebaus više od obdaništa !
Opet vam je Arzija za sve kriva! Zar nije više nego očito da se protiv ove žene vodi kampanja jedino zato što je pokrivena???
Ma nije do prljavstine, ja mislim da je Deda Mraz donio
ma nek se djeca celice, to je sve za njihovo dobro...