Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mrtvi imaju vise karaktera od Kaplana
Moguće, ali ovdje se radi da HDZ po tradiciji u Hercegovini upisuje mrtve na biračke spiskove.
@gonsales Dao im Bake odriješene ruke sta ga briga ko vodi u Širokom dok je ovamo on u igri..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
vidi ovog malog zvalje, zar je on jos aktuelan
Od ministra do nacalnika. Na izborima 2018. kandidat za drzavni parlament.
Jasta je vec aktuelan. Izgleda da nazalost samo ovakvi i mogu ostati aktuelni. Ali narod ih bira - kazem "narod", a ne pojedinci, jer likovi i dalje osvajaju stotine hiljada glasova (kao stranka). Narod je doduse dao sansu i SDP-u ali je dobio jednako lose kako je i sa ovima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
prepisali od vas te lopovske fore s spiskovima i politizacijom mrtvih....
ovo onaj lopov sto je uzimao pare za odvojeni zivot a ima stan u sarajevu
Kako je samo antipatičan. Ja da sam zensko i da je on jedini na svijetu opet mu ne bih dao.
ma nisu ljudi znali da su pomrli,pa zar se ne zivi 120 godina.
To su glasači drugih stranaka a kada ima 100 mrtvih SDA glasača onda se šuti? Je li?
SAMO ŠTO DALJE OD SARAJEVA NEK IDU GOVNA,SAMO TAMO MU NEĆE DOZVOLITI ŠTA JE RADIO OVDE,,,,NEKO ĐE GA ZG........
Ma mora neko pojacati populaciju od 15%....svi ste vi isti,samo se grabite za stolice a nikakva napretka za narode
aaaaa kad ga cujem kad prica koji ljakse al prvenstveno jedna velika lopina 😠
Samo da ne stane na Stocu. Ako u Stocu na 7000 aktivnih glasaca dolazi 500 mrtvih, neophodno je procesljat biracke spiskove u svim opcinama. Nama se u BiH broj stanovnika konstantno smanjuje, a broj glasaca na evidenciji CIK-a konstantno povecava! Bilo bi normalno da se i procenat izlaznosti na izbore smanjuje povecanjem obima birackog tijela, ali jok, procenat izlaznosti je gotovo uvijek isti. Od proslih lokalnih izbora broj glasaca se povecao za 200.000, a stanovnistvo smanjilo za 150.000! :)
Tih 500 nije mrtvo samo ti se čini pošto imaju 120 godina, eno ih sa Titinim slikama na skupovima antifašista gdje se kunu da će glasati za SDP
Seljak
Ovaj je meni urnebesno smijesan - kako voli klix reci.😄 Kad prica, 'probaj se ne nasmijati'.
jel godinama uzimao pare nezakonito ono za stanovanje nesto, pa jel stalno citamo kako se bahato ponasa itd. sto bi bilo ko glasao za njega. to je emdzad galijasevic tip kojeg sda istura bez ikakvog stida. nema dobre politike koja je na stetu svog naroda.
hajmo bar jednom biti posteni prema sebi. o bahatosti, gluposti i ostalom losem u vezi sa ovim covjekom svi znamo, ako nam je ovo kandidat podrzan od svih stranaka koje nesto znace u nasem narodu onda i ne zasluzujemo bolje od toga da nam hdz postavi svog ugnjetaca.ako mu je referenca samo to sto je kao iz naseg naroda a ostalo sve ne valja onda i ne zasluzujemo bolje.
mogu mislit koliko je mrtvih na spisku u Mostaru! Zna Covic da ima vise Bosnjaka u Mostaru pa je odradio tu foru. Znaci Bosnjaci prednjace za oko 1500 plus dijaspora . Zato se nije u potpunosti slozio sa placiguzom Dodikom!