Komentari (481)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevezano za Kaplana, sadasnji nacelnik Boskovic apsolutno nista nije uradio za Stolac sve ove godine od kako je na vlasti. Unazadio je i Hrvate koji masovno iseljavaju iz Stoca. Nadam se da ce jednom na celu Stoca biti sposoban covjek, nevazno jel Hrvat ili Bosnjak. Ali sumnjam.
Dragane očituj se ! Mrtvi ti glasaju a živi ne plaćaju PDV !
Poslovica: Čuvaj se Muslimana iz Sto(l)ca, Hrvata iz Dolca i Srbina sa Soko(l)ca
Ja koliko vidim ovdje, većina Vas uvaženih komentatora podržava kandidata koji je fizički napao čovjeka, i takvog bi čovjek na vlast. Nije ni čudo što je ova država odavno u k...... Postoje institucije u državi koje trebaju rješavati nepravilnosti, a ne uzimati pravdu u svoje ruke. Posebno me čudi što je to uradio čovjek koji želi obnašati važnu funkciju a još više me čudi podrška ovdje. Baš me zanima kakvi bi komentari bili da je bilo obratno da je napadnut ovaj Kaplan
Da je Srbin napao Muslimana onda bi proglasili novi genocid
Kukaju kamenjarci ko damjanov zelenko, zovu specijalce, NATO, SFOR, međunarodne snage, međunarodni odbor za majorizirane... kažu ofanziva Kaplana hihihihihi
Koliko u Stocu zivi ljudi; 15? Ovdje ce se uvijek pravit frka oko sela i njiva.
Daj ne pričajte gluposti, skupina mladića Bošnjačke nacionalnosti namjerno izazvale prekid, kad su vidjeli da neće uspjeti dobiti svog načelnika.
SDA i Kaplan nisu moja opcija. No, treba pogledati malo oko sebe i konstatacija je jasna; STOLAC JE PROBNI BALON ZA MOSTAR - KADA ZA TO DOĐE VRIJEME! hdz JE ISPUCAO OVU PRILIKU, SADA ČEKAMO JOŠ JEDNU. ZA TREČU NEĆE IMATI ŠANSI! ČOVIĆU U PAMET SE!
Salmir se ne boji ustaškog glodara pa mu je udario vizu na hrvatsku putovnicu,za razliku od Ćamila i njegove kuknjave.
Ne gotivim Kaplana, ali nekad treba , možda ne baš ovako, ali u svakom slučaju odlučno i hrabro reagovati. Nemam ništa protiv da neko iz reda hrvatskog naroda pobijedi, ali na pošten način.
Je li moguce da toliki Vaznojebitibosnjaci i ovo opravdavaju ?! Loodilooo...
Gube muslimani, pa im odgovara.
Majorizira ih Kaplan u sred Stoca, ha ha ha ha koji lik, pošamara pola izbornog štaba do podneva, auuuu
Kažu da je bio polukružni u vušegla, lik se sastavio s zemljom ko majka. Ispadoše majorizirani u sred Stoca. ha ha ha hah a hah ah ah ha. PA što mu ne pripomogoše te mrtvi i ovi s hrvatskim putovnicama, nego ostaviše lika na cijedilu, HA ha ha ha ha ha ha ha ha hah a
Nije poslata nego poslana hajvanu jean.
Ovaj Kaplan prekuco cak i Cak Norisa,posuta sve sam,ubi kruh u predsjediku komisije,ugasi izbore u cijelom gradu i ode na kafu da ceka rezultate prebrojavanja?!...pa Mile je lik iz vesele sveske sta ova dijabola radi!!!
ovog siledjiju kaplana treba uštrojiti, zabraniti mu bilo kakvu političku funkciju medjed jedan
udario mali od SDA tipa u glavu i sad jos proziva nekog za fasizam hahaha. da mu je ovaj nedaj boze vratio bio bi jos i dzenosajd kmekme.