Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jesi im ga sukno Salkane....svaka ti dala
komedija.šta radi mujezinović,uvuci im se u dupe....svima redom...
Salko nemoj odusjati Ti si najstrucniji u ovoj grupi.Kakav Mujezinovic on je pokazao sve kao ambasador u Maleziji. Niti su sa njim bili zadovoljni nasi gradjani a pogotovo malezijska vlada ,koja je rekla ovakav nam vise nikad nedosao. Ostavio je iza sebe rusvaj.Ali nije on kriv nego Tihomir koji postavlja SDA njemu poslusne kadrove . Sve gora i gora mafija.
moja lopta vrati, odo kuci
nema mene i neću da se igram više
koji konj, cuj naljutio se i otiso!!! hahaha ko u obdanistu!!! Neeeecuuuuu hocu da budem na celu radne grupe!!!! Sad cu vam dovest tatu!!! Hahahaha
Nedaj se Salkane ovim uvlakama kao što je Mujezinović, nisi se dao ni Brankoviću pa nemoj ni ovom Džaferovićevom savjetniku za bankarski kriminal.