Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo labrnja ......ti tek skonto'......
Ima li i jedna sjednica SKUPSTINE R.S. da ovaj Salkic ne tuzaka vlast i to iskljucivo Srbe.On se danas javio da stiti interese Bosnjaka u R.S. A pitam ja gospodina Salkica SDA ovca gdje se on nalazio kada se na Bascarsiji pucalo u Gardovica ? Ko je dodao Delalicu pistolj da na svatove puca pred crkvom. Moj Salkicu-kako ste posijali tako i zanjite,kao da je Srbima bolje u M-H/F nije bolje vec gore,ali eto oni trpe,sute kao sto su trpjeli i pod Turskom vlascu..
vi ste Turskoj mogli biti dorucak ,ma kakav dorucak desert-marenda budalo jedna samo da su htjeli ali nisu,dali su sebi zadatak da vam ubrizgaju svoju krv,odnosno da vam oplodjavaju pranane i uspjeli su u tome,napravili su malu Tursku od Srbije u kojoj je svaka druga rijec turcizam počevši od one koja se najvise upotrebljava "bre" koja potice od turske rijeci "iBREtun" što znaci cudenje-cuditi se itd.Dalje,imamo vasu fizionomiju,stanite pred ogledalo,otvorite na googlu sliku nekog turcina pa bacite oko na ogledalo pa ponovo na turcina pa cete vidjeti o cemu pricam,dalje ta vasa muzika haha pa to je originalna turska muzika prevedena na tursko-bosanski jezik s obzirom da taj servski nepostoji.Itd mogao bi do sutra nabrajati.Zamisli kako cete vi žnjeti za ono u Srebrenici,Prijedoru,Foči,Višegradu,Doboju,Zvorniku,Bratuncu,Nevesinju ako mi žanjemo samo za jednog čovjeka iz svatova,huhhh nebi vam bio u koži a Milosevica nema,a JNA vise nema ,a Tudjmana vise nema ,sta cete?
Antikrmojedu 2,da ti ba nisi hanibalac.De Alaha ti otidji nek ti uzmu bris iz usta i ispitaju tvoj DNK.Sumljiv si mi plaho,nije ni cudno sto je toliko krvopija u BiH bilo u proslom ratu kad se evo i javno 'hofiraju' ko zedni i gladni hanibalci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poštovanje ljudskih prava - nikad čuli u RS-u
Suština srpskog genocidnog djelovanja: Salkić je postavio i pitanje o ponašanju policije u vezi s ranijim dešavanjima u Kravici, kada su porodice žrtava pokušale da obilježe godišnjicu stradanja, ali im je to bilo onemogućeno od policije, pod izgovorom da "upadaju na privatni prostor“. "Policija je tom prilikom upotrijebila silu, a ne zna se ko je zatražio da se zaštiti taj privatni posjed. Kako to da policija ne štiti privatni posjed Fate Orlović u Konjević Polju, već asistira vjerskim službenicima kada upadaju u taj privatni posjed? Zar to nije neka vrsta cinizma?"
Ma to je ta vlada RS-a koja pokusava praviti sve vecu etnicku razliku u tom entitetu... I onda kazu pomazu povratak i neamju nista protiv drugih nacija... fuj...
Pa tako je to kad u entitetu vladaju takve opcije koje zele da se predstave kao nacionalisti u cilju pribavljanja glasova, pa onda postanu veci nacionalisti od onih pravih. I onda na kraju kao rezultat dobijes sve vecu etnicku barijeru...
Ovaj svaki dan nesto oglasava i upozorava, bolje da se zaposlio k'o sirena.
Gamad prljava i licemjerna, sto im ne uđemo i ne rastjeramo bagru smrdljivu ... i u ''rs'' zive Bosnjaci ne znaci ako je nama dobro da je i njima, zar ne vidite kako se ponasaju prema njima, jedini dobar srbocetnik je mrtav srbocetnik!
Jadan ti sa svojom glavom...