Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Ramize,oni će ti radije jesti slamu kojom ih Dodik tovi i krezavi negirati genocid nego priznati i nastaviti dalje uz izvinjenje...
GENOCID JE PRESUDJEN...UZPo je.Presudjen.
Ja budale bože dragi! Srpski narod u većini misli kao njihovo političko vođstvo ili i gore od toga, a ovaj ublehaš im predlaże da budu fini!
Po cemu ublehas?
GENOCID JE PRESUDJEN...UZPo je.Presudjen.
Ne budali, ko je napravio genocid i ko ga i danas veliča, svi do jednog bi opet ponovili isto i napravili još gore.
E jesi mu se nagovorio
Koliko ovaj ima ono savjetnika
VOJNI PUČ JE NA STOLU SPRRMAN ZA MIRNO UKIDANJE ENTITETA KAO ODGOVOR NA MILETOV MIRNI RAZLAZ..
bravo Ramize 100% tacno👍👏👌
99% žele da nas nema. Jasnije?
Skontao dodo i vučko da moraju platit što su klali,ubijali, palili, raseljavali po Bosni da nije tog što če morat platit ( mada je to nešto što se nemože nikad platit) zato oni ovoliko mjauču i laju.
22229 To je presudzeno sudski davno dokazano, nema potrebe za ponovno dokazivanje Genocida u Srebrenici. Doduše jedino budale i hajvani poriču Genocid njim to smeta.
I ti si neki uhljebas, da mi je samo znat sta si to ti uradio za Bosnjake u RS. I nanu Fatu Orlovic si pokusao prodati za sitni interes.
Pripadnici srpskog naroda jesu ta ideologija...zasto se stalno pravimo da pricamo o manjini srpskog naroda kad ih je ustvari 99% takvih
Znaš da se to neće desiti zato ne prosipaj šuplju demagogiju.Sve neki palamudani i šupljikatori.
Ne lupetaj,to bi isto bilo ko ja sto imam platu 800km,da se suprostavim gazdi koji mi daje 2000 km,a ja necu pa nece,kakva katarza ,vidis samo sto nije zapucalo,jedva cekaju da ponove sve,al sad vracamo troduplo,nema vise milosti ni prema kome.
Davno je prošlo vrijeme za katarzu srpskog naroda. A i da se to uradilo, samo bi bilo glumatanja kao Dodick prije 15ak godina govorio da se desio genocid u Srebrenici, osuđivao mladića i karadzica. A kad se osilio, sve u kontru. Najveći srbin od avih Dodick.