Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Silom ili milom ukinuti genocidnu tvorevinu i to je to, Ne znam sta cekamo, pravdu moramo preuzeti u svoje ruke!
samo uzmi pusku i sretno
Ljudi to je okupiran dio RBIH i mora se osloboditi silom kad tad...
zmaj kazes da je Republika Srpska okupiran dio BiH, daj mi objasni od koga je okupirana.
Svi su oni ruzni na svoj nacin,ovaj poprilicno,pa i tihic,a bogme ni dodik i bosic nisu ljepotani,a ni ivanic,ni bakir,a ni zlaja,kada se sve sabere,nema drzave sa grdnijim politicarima.Prosjek maloizvlace ona mladi ministar iz SDP u savjetu ministara i ognjen tadic.
Okupit jak advokatski tim i tužit govna genocidna.
tako je salkicu,daj podrsku. samo se pitam sta si ti radio kao poslanik u skupstini RS za sve ove godine? cija si ti prava stitio? da,zaboravih ciji si kadar.oprosti...znam da si radio samo u vlastitom interesu. nazalost zdrav razum mi kaze da imate zakonsko uporiste vec bi problem rijesili.sve je dirigovano da bi vi gospodo ostvarili neke druge vise ciljeve. zivi bili pa vidjeli.
nije radi nista,,za sve ovo sto se desava bosnjacina sami smo krivi,,vode nas kriminalci i trecerazredni intelekyualci,,pa ambasador u un nam je osudeni kockar
Manji entitet krši i prava srpskog stanovništva a kamo li stanovništva drugih vjera. Svi u BiH smo ugroženi od nacionalizma, plačke i zaglupljivanja. Gore nam je sad nego kad smo bili pod haračom.
e da mi je vas sto komentarisete vidjet, mislim da bih plakao od smijeha.. pozz
Ima li išta ružnije na kugli zemaljskoj od ove nakarade?
Ima munira subašić...
A mozda i Tihic... :DDDDD
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba samo pogledati facu ovog Salkica i dobro se zamisliti! Da nisam cuo za Darvinovu teoriju,gledajuci OVO,dosao bih do zakljucka da je covjek postao od konja i to dorata! :DDDDD
ne vrijedjaj dorata. ovaj je grdan da ne moze biti grdniji.