Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja bih trebo dobiti na kladionici,pa nista od toga.Bitna je matematika,fizika,hemija ,biologija,ostalo su sve gluposti.Neka u dzamiji uce vjeronauku,ili crkvi,to je moje misljenje i kdo kuce,neko nece to da uci,ne moze se nametati svakom vjeronauka.
Mutabdžija je naglasio da 7.300 djece bošnjačke nacionalnosti sluša islamsku vjeronauku u 107 od 187 škola u Republici Srpskoj, a od toga 2.600 ima puni fond nacionalne grupe predmeta. "S druge strane, svega 15 djece u Kantonu Sarajevo sluša pravoslavnu vjeronauku, a uči maternji jezik iz zajedničkih udžbenika sa drugima, dok nastavnici upisuju proizvoljno da li to je srpski, hrvatski ili bošnjački jezik. Djeca u Hercegovini uče hrvatski jezik i slušaju pravoslavnu vjeronauku", naglasio je Mutabdžija. Prema njegovim riječima, od Sarajeva do Doboja nema nijednog učenika koji sluša pravoslavnu vjeronauku.
pa sta je tu sporno?????...bosnjaci se otvoreno bore za etnicki cist fildzan :))))...ako se rs nesvidja nek se zale upravi za vodovod :)))))
Evo odgovora Mutabdžija: Salkić treba prihvatiti zahtjeve roditelja srpske djece