Komentari (292)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Proljeps'o se Ramiz
haha sad ima taj zavodnički zamišljeni pogled.....
Reis je ovime uradio više za dodicka nego ministar koji je zabranio bosanski jezik.
Kako god, Dodik je samo iskoristio priliku koju mu je dao "mudri" Kavazović i stvar je bila. Sad ko ima pravo na ovo ili ono, u kontekstu ubiranja poena, nije ni bitno. Tako je i poslije prošlogodišnjih dešavanja na dženazi u Srebrenici Vučić dobio malo po glavi, ali je pokupio sve poene, pa se na kraju naše predsjedništvo išlo izvinjavati u Beograd. Hej, išli se izvinjavati Vučiću, ko bi rekao. U svakom slučaju, neki ljudi koji se kunu u BiH rade stvari koje ovoj državi donose samo štetu.
100% toćno,potpisujem
Balincad opet prolupala, nikad nisu zadovoljni i opet im drugi kriv i kad njihov glavni covjek za regrutovanje mladih balija u ISIL suplje baca. Ali dobro od pripadnika poturceno janjicarskog plemena nista nije iznenadjujuce.
Ne može proči ni dan, a da ne pomeneš Dodika, izgleda da je on kriv i za tu tvoju ladicu na ustima što imaš. Brini se ti za onaj preostali jadni pošteni bošnjačko-muslimanski narod, koji je se nakon sve te strahote koju je preživio, morao vratiti u okupiranu PC. Znam ja dobro za Vlahe, a znam i za Srbe koji su sa mnom zajedno branili Bosnu, znam i za Četnike koji su je napadali i ubijali nevin narod, jedino što nisam znao je da imam Baliju za Reisa, no evo, sada znam i to.
vidi mu glave
Ramize, Kavazović i Komarica su vjerski lideri koji bi trebalo da propagiraju nenasilje jer je to suština vjere. Dodik je sirovina, takav kakav je ali njih trojicu ne možeš stavljati u isti koš. Sad će izbori, Dodik se može srušiti mirnim putem. A šta ćemo sa ova dva debila?
Nsam srbin... ali nije uredu da proziva bilo koji narod "Vlasima" , a svojim postupcima samo dize tenzije, i sad evo bice samo jedan kandidat srpske nacionalnosti.... kakve ima veze jel srbin ili Musliman, ma ja bi vama nekog hrvata doveo pa da bude posteno
Nije se Salkić po osnovu podrške za ovakav skandalozni i ratnohuškački reisov istup, uopšte morao javiti sa obzirom da u Bošnjačkom korpusu sigurno ima veliki procenat građana koji osuđuju ovakav Kavazovićev neprimjeren govor i srozava, ugled funkcije koju obnaša i pored toga, bez obzira što je u svrhu predizborne kampanje i promocije SDA, pred lokalne izbore, ali na ovaj način radi na štetu cijelovite BiH i to da od uvreda koristi neima.
ZAVADI PA VLADAJ !!!!!!
sta malo, narod na Balkanu ograničenog uma. Nemaju šta da jedu a dozvolili da nekoliko lopina na vlasti kupe ih tako sto zastrasuju ratom. da svima dođe iz dupeta u glavu pa da zajedno do cilja udruze i maknu s vlasti tajkune pitao bi te ja sta su dogovori . Mase nisu svjesne da je sve do nas. Političari su tu gdje jesu jer smo im dali pravo da nas zastupaju a njihov bezobrazluk nema granice @drinskysorab
Za Bošnjake u Bosni je pitanje fizičkg opstanka trenutno najbitnije. Jačanje duhovnosti, idejno povezivanje, želja za održanjem na prostoru življenja, lijep odnos prema inovjernim komšijama i pribavljanje puške – to su jedini putevi našeg spasa. MB.
Zaista ne znam zasto je ovo trebalo reisu Kavazovicu, o sta mu je da vrijedja Vlahe?
Nije vrijedjao covjek samo rekao da ne zeli da jedan Vlah bude nacelnik u Srebrenici? Isto ko sto neki kazu ne bi voljeli da Trump bude predsjednik Amerike, ili da ne nabrajam sad.
U oči Bošnjacima bacajući genocidnu prašinu iz fotelje podpredsjednika Izetbegovićevom krkanu banjalučkom, politički idiot Salkić desetljeće vrijedno odrađuje vrlo izdašne MMF-ove tranše.
Ovaj Salkic pravi ljepotan!