Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zanimljivo.....ova nakaza misli da su srbi francuzi pa da pocne izazivati teroristicke atake......zasto ga neko ne podsjeti kako srbi rjesavaju takve probleme :)
glupi bosnjo nikad da shvati sta mu dusmani zele uzmi Kuran pa ces razumit ko su ti neprijatelji i to uturi sebi u glavu do sudnjeg dana kani se suzivota i lijepog ponasanja prema njima nevjerujem u suzivot to su suplje price za maloumne .Iskren da budem samo je jedini vodza u Islamu a to je Erduan a sve ostalo niz vodu cak i ulema nasa je davno prodana boji se stat u zastitu zalosno nista vise...Al jos ima onih koji nedaju cast i ponos dok je takvih Bosne ce bti ..
ZAŠTO VI NOVINARI KLIXA NE OBJAVITE DA JE SINOC U FANCUSKOJ NAPADNUTO PREKO 10 DZAMIJA MOZDA NE SMIJETE OD DIREKTORA ŠIMIĆA NEGO SAMO O OVOME HEBDOU PISKARATE PISITE I O NAPADIMA NA DZAMIJE U FRANCUSKOJ ne podrzavam onu trojicu terorista koji su pobili ljude ali budite malo objektivni ako smijete od direktora šimiča
Kao državne blagdane treba uvesti dva Bajrama, katolički Uskrs i Božić, pravoslavni Vaskrs i Božić te po dogovoru još dva dana po izboru ljudi drugih konfesija. Državni Praznici pored Nove godine treba da budu dan državnosti obilježen na dan krunidbe Kraljice Katarine Bosanske, a kao dan nezavisnosti dan kada je u knjigu članica UN-a upisana i BiH. Uz spomenute praznike uvesti i dan majki i dan očeva te dan vojske BiH i dan policije. Sve druge lokalne slave, vjerske nove godine i druge blagdane, spomendane, obljetnice ili memorijalne dane, ostaviti lokalnim zajednicama i zainteresiranim da obilježavaju, ali bez isticanja državnih zastava ili drugog državnog znakovlja.
...ja slavim 29.11.
...čiča, moja ti je loza široke ruke kad časti i slavi...zato u tišini trpimo i nikog ne gnjavimo svojim jadima..."kako je?..dobro je." ...
a zar nisi otisao lizat mileta prije par dana,za ministarske fotelje.smrdonja cisti.