Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SALIHOVIC BI TREBAO RAZMOTRITI I SVOJU OSTAVKU. NISTA KONKRETNO OD NJEGA. SALIHOVICU, SREDJUJ TAJ SUD I POVECAJTE PRODUKTIVNOST 500000%. Sudije, tuzioci, ljekari, policija i politicari, korumpirani dio BiH drustva!
šta ima razmatrati i o čemu odlučivati, žena je podnijela ostavku, ne želi više to raditi, kraj, the end....
ovo bi se u narodu reklo "medvedja usluga", nekakvim kvazi-buntom napravili smo odlican poligon za van i unutarstranacko razracunavanje,tzv modernu sjecu knezova,gdje ce oni koji ostanu zabetonirati svoje pozicije a primarnih culjeva bunta ubrzo se vise niko i nece sjecati. Ja mislim da je David Coperfild upleo svoje prste zadnjih dana u BiH,izvevsi majku svih iluzija. Jah,jazuk vala.....
Salihović ima mjesečnu plaću 7.450 KM! Njega prvog treba smjenjivati na ovim plenumima!
Cijelo pleme!
e moj tayson, daj mu duplu plaću i on sebi samo udupla tarifu za mito, jel znaš tad više vrijedi. Treba prvo u zatvor poslati par tužilaca i sudija pa ćeš vidjeti onda kako će da rade.