Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
momak svaka čast.... :-)
Kod nas ni dosta pametniji kvazistrucnjaci ne znaju ovo napraviti, momak odlicno radi,..ovakve ljude treba finansirati!
A zašto bi bilo bitno što nekko pravi igračkice. Ako je gluhonijem nije ni slijep ni sakat
Curo haj Allahati ti ovo napravi ,i ja pravim ovo nekad u slobodno vrijeme i vjeruj mi preteško je, drugo su tamo neki inžinjeri na kompjuteru osmisle dio mašina im napravi i samo ga postave. Ovdje moraš sebi *** mater toliko da samo malo nešto napraviš tako i da nije gluhonjem ovo je za pohvalu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Cestitke...
Svaka ti cast momcino najezio sam se dok sam gledao ovo !
Ja sam ispred Udruženja studenata sa invaliditetom i volontera Univerziteta u Tuzli u saradnji sa Centrom za podršku studentima sa invaliditetom UNTZ, kontaktirao Saliha na Facebook-u, i očekujem poziv ili sastanak s njim i njegovim roditeljima, a cilj mi je da ga upoznam sa mogućnostima upisa na fakultet na UNTZ. Naime Salih ne ni bio ni prvi a ni jedini gluhonijemi student na UNTZ. A ima pravo i mogućnosti za normalan studij zahvaljujući angažmanu volontera Udruženja kao i novo otvorenom Centru za podršku studentima sa invaliditetom UNTZ. Kako Salih tako i svaka druga osoba bez obzira na invaliditet ima pravo na više obrazovanje, i ima pravo na jednake mogućnosti! Svaki državni univerzitet od nedavno ima centar opremljen asistivnom tehnologijom, namijenjen studentima sa invaliditetom! Proširite vijest! Svako ima pravo na više obrazovanje!
4:30 KISLA MI JE GLOOooOOVA !!
Svaka cast samo se skoluj dalje
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Idi pa se lijeci, milo moje
U Evropi,tj gdje normalni ljidi zive,inkluzija je strasno uznapredovala,ovaj momak bi tamo bez problema posao imao,ali ovdje gdje zive majmuni tesko,jedan lijep primjer je Koraci nade u Tuzli gdje su austrijanci(lotari klub) donirali sve i cak plaće nasim nehljebima dali da rade a ni marku krmak Imamovic Jasmin, u koga se Tuzla kune,ne dade ,i ovaj centar je blizu gasenja
Koliko ima njegovih vršnjaka koji imaju idealne uslove, a nisu u stanju puno jednostavnije stvari da urade, a kamoli da se nečim korisnim bave, a uz to još kukaju kako im je teško il' je smak svijeta ako kompjuter ili mobitel zaštopaju.
super.
malo je reci Gigant!!!!!!
Kinezi to prave već 50 godina. bager 4KM
Sve najbolje momak, puno srece! Da je drzava k'o sto nije ....
Odusevljen sam, momcino svaka ti cast, zelim ti srecu od srca!
Naklon majstore...
Hejteri, gledajte sad Melise "kisla joj je glava" u sta je izrasla. Salihu svaka cast!