Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skupilo se do sad brat bratu po miliona koliko se promoviše. žalosno je da na tuđoj nesreći neko uzet pare, možda griješim, al ja sam takvog dojma.
U onoj groznoj fujavoj Jugoslaviji se nebi skupljale pare. Drzava bi nasla pare, izdvojila iz budzeta i covjek bi isao gdje treba da ide. Nase radnike iz zeljezare je DeBejki operisao....ako uopste vise ima iko ko zna ko je bio DeBejki... Bas nek smo unistili tu bezveznu drzavu...
Svaka sreća Džanku i da poživi još puno puno godina. Međutim ljuti me jedna stvar a to je razdvajanje javnih ličnosti od običnih ljudi. Koliko je do sada sakupljeno za komandanta 1 slavne brigade??? Nešto slabo se promoviše njegov slučaj. Čast ovom portalu ali ostalima fuj.
Sta ima \"posteno\", pretpostavljam da nisi dao/la prilog za lijecenje ovog dobrog covjeka, i neka nisi to je tvoje pravo. Ali nemoj moralisati onolikim ljudima koji su dali pare za ovog covjeka. Njihova lova i oni imaju pravo da je daju kome hoce isto kao i ti. Nadam se da ti svaki mjesec odvojis odredjeni dio tvojih primanja za nekoga ko je obolio \"ne svojom greskom\' vec \"bozjom voljom\" .
Vala nije ovo pošteno, ovaj je sebi uništio jetru alkoholom i sad mu kupite novu. A ljudi koji bez svoje krivice obole umro jer ne skupe pare. Nepravda hbg.
Pojedinim \"komentatorima\" s portala besplatno bih ugradio bijele bubrege...
Imamo mi klinike a i opremu ali smece od korumpiranog kadra ne zna da radi.Znas li ti da vec 16 godina na pedijatriji nisu u stanju osposobiti tim kardiohirurga koji bi radio operacije ovdje,nego dolazi tim iz Austrije na humanitarnoj bazi da radi operacije.Milioni maraka su donirani da se opremi sala za operativne zahvate.Pitajte Gavrankapetanovica kako se pozari podmecu kad treba unistiti dokumentaciju pa kad izgori i koji skupi aparat doniran iz Svedske nekoga nije briga.Kod Bosanca uvjek nesto fali,nema opremu,nema ovo nema ono....nema pameti ni morala.
Ma nek\' je tebi dobro u ovoj realnosti!
I, šta je bilo kad si se probudila? Presmiješni ste vi smrdosloveni fakat, ko da ste na tripu svi.
Lijepo je ovo, treba pomagati, al puno bi bolje bilo da umjesto sto se skuplja za pojedinacne slucajeve, da se pocne skupljati novac za opremanje nasih klinika, na taj nacin bi imali dugorocnije rješenje. Ovako možda spasimo 1,2,3 čovjeka, novac odlazi iz države, a mi i dalje nemamo opremljene klinike i sve ide u nedogled...
Ma FTV nesto muti, skupio je on puno vise a pitanje je hoce li doci do njega...
@debejki kardiohirurg
dat cu ti ja jetru za 50 milja...malo je pohabana od loze dalmatinke ali funkcionise
Sretno!