Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam inzinjer, prosjek na masteru 8,8, ukupni 8,4, imam vozacku, znam engleski i njemacki... Bio sam na 4,5 ovih sajmova i moze se komotno reci da je to jedno veliko sranje... Dao sam najmanje 10-15 CV-a i apsolutno ni jedna firma nije pozvala makar na neki razgovor... Ovo je samo promocija firme, mozda dobiju kakvih para od kantona (federacije) a aplikacije zavrse u smecu cim ovi sto ih primaju izadju na vrata...
ko je ove s djidjama ubacio na sajam zaposljavanja???
kolko' kosta poso'? mozda su ovi studentski jeftiniji
AKO OVAKO NASTAVE SA OVIM SAJMOVIMA DO KRAJA GODINE SMANJIT CE SE NEZAPOSLENOST ZA 50%, KAKVE UBLEHE :)))
Isto kao juce u Zenici, ista stvar... Reklama za firme, a studenti se staju od firme do firme ostavljaju aplikacije koje ce poslije zavrsiti u kanti. Dajte nam nesto konkretno! Manite nam shuplju vishe!