Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je SAfet Softic zavrsio skolu u Bgdu i isao u ET Nikola Tesla. AKo je to taj lik onda mi je sve jasno. Nigde ne pise u njegovoj biografiji gde je u skolu isao a jedan je slican njemu sa mnom u skolu u Bgdu isao.
Bosanci! Ova ekipa je nagovorila Aliju Izetbegovica & CO da potpisu Dejton, da nam podjele drzavu na vjerske torove. Dali su pravoslavcima pola drzave , katolicima 3 kantona a ostatak je ostao muslimanima. To je najveca izdaja u povjesti Bosne. Nama bosancima netrebaju nikakve istocnjacke vjere i religije, ni krscanstvo ni islam. Mi imamo svoju \"vjeru\" koja se zove BOSNA. Nas bog se zove DOBRI BOSNJO. NEDAJTE SE BOSANCI !!!
sramota!! koji idiot i koja sprdnja religije!!
SRBE NA VRBE A SRPKINJE NA KITU (OBREZANU) :)
hahaha, joj ovog sabora ....