Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grehota je ne prokomentarisati, svaka vama čast - kapa dolje.
Hairli djeca neka. :) Oni trebaju biti primjer mladim ljudima. Vasi roditelji imaji razloga biti ponosni.
Šemsa, ogromna planina dobrote, neumorni div u činjenju dobra, vječna podrška ljudima oko sebe, avangarda dobrote, neiscrpna snaga- kao da je došla iz dženneta :-)
Hajrudine, dušo, blago tvojim roditeljima kada te takvog imaju.
Ovaj mali Safet treba biti ugled svakom bosancu. Jer kad budemo svi imali mentalitet poput njega, onda mozemo reci da imamo nekakvu buducnost.
Yebo te ovo , daj guzovače , to je rezon 99,98 % mladih ljudi - i gdje nam je onda budućnost - možda ZMBT , X factor , farma ili negdje drugdje ...???
bravo za ove ljude. a novinarima apelujem da pisu vise ovakvih clanaka, manje nacionalistickih i svima ce biti bolje.
svaka cast svakom omladincu koji ce skuckat na posten nacin marku za svoje potrebe.. o ostalim "zvezdama granda", "idolima" ne vrijedi trositi rijeci..
Nazalost sve nas pokrecu pare, reci da pare ne trebaju je laz, ali zdravlje je najbitnije, ali ovakve price su zaista za pohvalu, "nazalost" mora se dici guzica i pronaci posao nista nece sa neba pasti bez truda i zalaganja, i ako su nezaposleni opet treba uloziti u sebe, upisati neki kurs informatike jezika bilo sta, stece se neko iskustvo upoznati raja i slicno, e sad da li se isplati djaba raditi tj. volontirati bez ikakvog staza, bez icega, a ove guzonje imati po nekoliko hiljada maraka platu je pitanje koje je tesko dati odgovor..poenta ovog zadnjeg je da su i volonteri na naki nacin isto pozitivna prica kao i ove gore tri jer i oni rade djaba i bore se da steknu radno iskustvo i njima isto od mene respekt, ali oni koji sjede i piju kafu i gledaju samo da opale koji selfi nemam nikakvo misljenje o njima, niti pozitivno niti negativno, kako god svaka osoba, stara ili mlada, ima neku svoju sudbinu kojumora ispuniti
nikada nista samo od sebe nije doslo, uvijek treba pokusat i ne treba odustajati od svojih ciljeva
Ciljevi se mogu u malim detaljima "deformisati" ali je najbitnije od njih ne odustajati tj. glavni cilj da ostane ispunjen ili teziti njemu
Neću da budem čistač ulica Neću da sviram na ulici Neću da budem socijalni radnik Ja hoću da budem super zvijezda
Socijalni pedagog, molit ću lijepo. :)