Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SADOVICU T.U.R.C.I.N.E. N.A.P.U.S.I. S.E K.U.R.C.I.N.E.
Nocna mora, Pokusavam da ti odgovorim i nekoristim nikakve psovke nego samo istinite logicne argumente ali mi poruka neprolazi i biva izbrisana istog momenta. Ovo je drugi pokusaj
@Ciza Ma nema sumnje,postoje elementi zlocina i treba ih istraziti,utvrditi stepen odgovornosti svih onih koji su na bilo koji nacin imali dodira sa dogovorom oko napustanja kasarne,kao i onih kojisu obezbjedivali kretanje kolone i onih koji su napali na kolonu,te adekvatno kazniti,ali srbijanske vlasti zajedno sa Miloradom Dodikom to rade ne zbog zlocina nego zbog sprijecavanja pristupanju ustavnim reformama i pokusaju ocuvanja RS.
Nocna mora, Opravdanje za zlocin nemoze netreba i nesmije da postoji ni u jednom covijeku. Na nasim podrucjem to se izgleda nikome nemoze dokazati. Svaki zlocin na nasem podrucju je pocinjen sa opravdanjima poput onih: Oni su nas, oni bi nas, ili njihovi davni su nase davne tamo nekad hmm. Ta opravdanja i dalje ostaju samo pokusaj da se opravda ono zlo sto se desilo. Zaboravi da si pripadnik jedne grupe u konfliktu i pokusaj da ocijenis sam pocinjeni cin i viditi ces da je cin los. Los cin je los i opravdanje je bezvrijedno.
Ovaj Slavuj od obicnog portira, dogura da \"pametuje\",...tctctc Kud te ne ubise u \"logoru\", mater ti genociDnu j*bem
Ma i Sadović je levat a i ovaj Jovičić!
@Ciza Slazem se dazlocin treba kazniti i treba kazniti,ali se moraju sagledati okolnosti i namjere jedne politike.Da li bi se dogodilo to sto se dogodilo u Dobrovoljackoj da predhodno nije uhapsen Izetbegovic.Zasto je uhapsen?Zasto bijele zastave nisu imali civili,zene i djeca u Visegradu,Rogatici,Foci, Srebrenici,Bratuncu,Vlasenici,Prijedoru,Brckom itd.?
Gospdine Jovicicu,mislim da moras malo smirenije i trezvenije davati izjave oko Dobrovoljacke ulice.Ti si najcjenjeniji Srbin i polslanika barem sto se mene tice,ali moram ti reci da kada dajes izjave onda ih daji kao gradanin BiH,i poslanik u Parlamentu BiH,a ne kao Srbin i srpski poslanik u BiH,jer kao gradanin BiH bi imao potpuno drugu Sliku o svim desavanjima na prostorima bivse SFRJ.Ovo ti kazem zato sto znam da si ti vise gradanin BiH nego sto si Srbin,za razliku od mnogih tvojih kolega koji se ponose srpstvom a ti si za njih izmislio inteligenciju (pamet).Zlocin treba kazniti u onoj mjeri u kojoj je pocinjen bez ikakvog predimenzioniranja.Ti dobro znas da smo se mi suprostavljali ratu i agresiji sa patikama na nogama,bez oruzja,sredstava veze i komande.pa dobro vidis na snimcima da se nije mogla uspostvaiti komanda,ako je uopste i funkcionisala,bez sredstava veze sto je sigurno doprinijelo da neka desavanja dobiju karakter zlocina
@Rim, zahvaljujem. Bez rjesenja chhhetttnickog pitanja (citaj isporucivanja svih obrijanih i neobrijanih chhhhettttnnniika) u Srbiju nece biti stabilnog mira. U svakom slucaju, cestitam na maestralno odradjenoj akciji ciscenja neobrijanih chettttniiikkka iz Hrvatske.
Joj, Slavko, ne mozes ti biti Srbin, a tako si ruzan! :D Mi Srbi smo puno lepsi, a ti mora da si neki spijun Zapada ;) :)
konj jesi veliki konj. ostalo ti nije veliko. a krme ti je tatica. lijep ko ovaj slavko
Jao bakcila. Jao gubavca uhhh. To je onaj sto je rekao da smo u Sa ubili 10.000 Srba? Pa kratio ribu max...
Dobrovoljačka, vojnici, Brčanska malta, vojnici, Slavko jovičić, nađeno oružije i radio stanica, Dukić, uhvaćen na liniji razgraničenja između Armije BiH i Vojske RS. Znači zločin je pružiti otpor i zatvoriti špijuna (da ne kažem šta u ratu sleduje \"cicilima\" kod kojih se nađe oružje i koji se nađu na frontu), stoga dragi zaštitnici lika i (ne)djela Radovana od Durmitora vrijeme je da nađete ratni zločin pa da pričate. P.S. je li iko odgovarao za Nevoseoce, 100 ljudi izvedenih iz kuća u Hadžićima, Kasnidolsku, garaže u Šopingu, Fehima Hrvu, Nasku Smajića i Izeta Jašarevića na Palama,...
Sto su se razgroktala islamska krmad :)))
jao vidi lika. kakav moron. treba mu zabraniti izlazak iz krmetnjaka a u bh ga stave ravno u PS. a i inteligentan je pravo. ponos srbije