Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH je u kaležu korupcije zabetonirane u i oko stranaka koje su je i pokidale pod jedan. Lažu da im smeta ustav da nešto poprave! Ali lažu! Jednostavno ne postoji sankcija glasačkog tijela i lopovi opstaju i kote se iz decenije u deceniju.. Pa imamo milion primjera transformacije malog prigradskog papka u silnika koji uništava javno dobro koje mu je dodijeljeno na upravljanje.. Klasičan primjer je načelnik opštine Novi Grad u Sarajevu.. Ali klasičan.. I to je razlog što tonemo! Dakle demokratija ovdje ne postoji zbog autokratije inih podobnih, koji rade sve što im je volja i nikada ne snose sankcije za to, a vi uhljebljeni "intelektualci" sastančite, pa onda popijete koji aperitiv, pa na ručak, pa u popodnevnu šetnju, pa ženu u kupovinu.. pa do banke da vidite jel' legla koja uplata od silnih komisija.. i laganica.. I onda nama pametujete..
E svako i danas profesor...
Onaj mladi gej @Comi il radi na ovom klixu za saku oraha il je i on post'o ko luna pa zove redakciju da me banuju jer sam se slozio da je GEJ.
Vrijeme tranzicije u istinsku demokraciju je u zemljama zapadne Europe trajalo 150 ljeta. Sve ovo je nuzno zlo,bolje ce biti ali ce potrajati.
bolje će biti, ali neće biti nas jbg.
Ma nece biti niti nasih unuka jbg. Tako je kako je,sto da se radi.Ovo smece na vlasti treba pospremiti u kaznene ustanove pa krenuti ispocetka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
.