Špirić pokrenuo proceduru
0
Sadik Ahmetović postaje ministar sigurnosti BiH
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa zna se takvih u sda ima ko mrava,ja tebi ti meni,nepismeni medicinar a hehehe pismeni defektolog ministar sigurnosti,hehehe,raniti samom sebe da bi spasao svoju zadnjicu a ostali nije vazno,hehehe, hrabara nam je ovaj bezbednjak a nezna ni koliko je 9 puta 8
Neka gospodin Ahmetovic objasni kako je u jeku evakuacije teskih ranjenika helikopterima UN-a iz Srebrenica evakuirao ZDRAVU sestru i njeno dvoje djece. Neka objasni kako se na pocetku rata plasio krvi, a bio je jedan od pet medicinskih tehnicara na podrucju mjesne zajednice Suceska. Neka objasni kako je oslobadjanjem grada Srebrenice u maju \'92 pobjegao iz Suceske bez odobrenja svog pretpostavljenog, a ratnu bolnicu suceska ostavio na brigu samo jednom medicinaru. Neka objasni kako izgleda samoranjavanje. Neka objasni porijeklo svoje nelegalno stecene imovine ( kuca u Ilijasu, stan u Tuzli, kuca u rodnom selu - pardon vikendica, dionice u ZZ u Srebrenici, vlasnicki udio u gradjevinskoj Firmi Tuzlic Breza... Tesko Bosni i Bosnjacima sa ovakvim ministrimima.
jebi ih AHMETOVICU sada do bola a najvise onu gadljivu majkic vrati je u svinjac gdje joj je mjesto
Nazalos gos.Shpiricu da josh nisi shvatio da Tihic nije u stanju ama bash nista pozitivno da uradi,osim ,da opstruise i nedolazi na bilo kakve sastanke !Prosto tuzno i zalosno od samoga ;Tebe:toliko si dugo u predsdnishtvu i bash u posve jasnoj situaciji ;Tebi:sva vishe postaje komplikovano i nejasno-ovo me je veoma jako iznenadilo !Veliki pozdrav iz\"REPUBLIKE SRPSKE\"
dobro došo ministre
ovaj sa slike ce se vama mame nahebat kao i dosad po genocidnoj , bravo ahmo
kuku nama, ovaj sa slike nema blage o zivotu
Pa medjedu jedan ti si kocio njegovo imenovanje, a fol sad si ti dao doprinos da drzava ide naprijed. I sto je najgore, ima morona koji ce mu povjerovati.