Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dvije ovce bi izgubio.
NAROD JE OVCA GLASA ZA COBANE SDA I SDP PROBUDI SE VEC JEDNOM NAROD OVO SU IZDAJICE!
Eh, sad mi je lakse. To je covjek gromada, u najmanju ruku, kao Tito
Jao jao ti nesposobni kadrovici SDA na svakom koraku,povraca mi se kad vam se ime spomene.
Dodik nije Srbin , Republika Srpska je okupirana ,ali ne radujte se i vi ste okupirani i ne postojite . A najbolji kvalitet mu je da nezna posao i da je ucijenjen , to su najbolje kvalifikacije u BIH , koja ne postoji .
I onda nekome cudno sto smo nesigurna zemlja i sto svi zele da bjeze iz ovog jada. Pa ovaj klon Sinana Sakica nema kapacitet ni da bude najnize rangirani sluzbenik u tom Ministarstvu. Lazni defektolog sa nekim Beogradskim magistarskim, covjek cija je afera oko maloljetne romkinje zataskana ali ga zato Srbi drze u saci. To je 4 Minsitarstvo koje drzi Dodik pored 3 najjaca koja je u pregovorima uzeo. E mojjjj narodeeee...
sejdic-finci se postuje kod bosnjaka i sda.
Koliko ja znam Sadik je genikolog specijalista za oplodnju.
Sadik Ahmetović je završio studij medicije, iz Srebrenice je, po struci je liječnik.
Otjerali ste, bez ikakvog razloga, Tarika Sadovica koji je uzorno obavljao svoju duznost. I to niste ga vi otjerali nego ste dozvolili da ga otjeraju americki impe-rijalisti upregnuvsi medije. Eb-em vam i demokratiju i takvu drzavu gdje stranac odlucuje ko ce sta. Doveli ste ovog poltrona i mamlaza koji ne zna ni zasto je dosao ni kud je krenuo. Ali dobro slusa pa neka ga jos jedan mandat. Ne znas jel gora S-DA ili S-DP.
Sadik Ahmetovic ne bi mogao biti ni portir u zgradi sigurnosti ni u jednoj drzavi Europe,ali zato u BiH moze biti ministar.Zamolio bi ako neko moze da mi odgovori koju je skolu da ne kazem fakultet on zavrsioi kakvo je njegovo radno iskustvo u ovoj struci ako ga i ima.Hvala