Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKO STE VI BOSANSKI MUSLIMANI GLUP NAROD... PRIJE BI VAM COVJEK UTJERAO U GUZICU NEGO U GLAVU.. SAD VAM SADAM TERORISTA, SAD HEROJ, SAD VAM AMERIKA PRIJATELJ SAD NEPRIJATELJ.. ZA VAS SU SIPTARI INTELEKTUALCI.. VI JOS NE MOZETE SKONTATI DA JE BALIJA IZMETBEGOVIC ZRTVOVAO 300 000 -VAS DA BI SE OBOGATIO A NE DA BI BOSNA BILA ISLAMSKA.. ZNATE LI KADA CE BITI ISLAMSKA.. KAD U EVROPI BUDU ZIVJELE SAMO SKORPIJE I VI POTURCENJACI, A DOTLE VAM JE PUSAGIJA-TO JE ONA SPRAVA STO JE MOZETE PUSITI A NE MORATE IMATI UPALJAC DA JE ZAPALITE.
Bushu treba suditi!I to po kratkom postupku! A Saddam je legenda.I naravno irachani su zasluzili da ih ameri sad gaze, siluju i svasta od njih rade. Nije im valjao amidza Saddam, pa eto im sad Busha! Ha ja!
Vi Srbi ste bas jaki s tim jezikom. Ja vjerujem samo u djela, a kod vas ih ima malo. Nego Srbine polubrate, ufati se ti lopate i krampe, jebo politiku vise. Imas li sta za razmisljanje, jer tu vrstu tema mnogi mi smo prevazlisli 96-ste.
Za ove metilje, osmane,penise i ostale osunecene kurceve... SADAM HUSEIN JE VAS, OBREZANI, OSUNECENI TERORISTA KOJI SE POBRATIMIO SA OSAMOM BIN LADENOM.. I JOS... NECETE JOS DUGO IMATI PRILIKU DA JEDETE GOVNA PO BOSNI JER SE ZNA DA JE BOSNA BILA, A I SADA JE I BICE UVIJEK KRSCVANKA ZEMLJA, A TO STO VI IZ TOGA TORA HALAKATE I JEDETE GOVNA I TO CE VAM USKORO BITI UKINUTO..
A sta je ovaj gospodin sa bradom uradio te ga sude. Jebi ga ja sad s posla pa sam se kasno ukljucio. Aaaaa.... zaratio sa mnogo jacim pa ga popusio!!!!!!!!! E jebi ga Sadame o tome si trebo ranije razmisljat. Ma Allaha mi ja sam ovu pricu vec cuo.
Eto ga k'o Slobo, i dalje drzi govore. Samo sto u Hagu nema smrtne kazne. Seri, Sadame, neces jos dugo!
Ovog sam dedu vidjo na ciglanama na pijaci zdravlja mi...
pa sta ovi amerikanci misle da bosnje vjeruju da je ovo sadam, e mater im glupu...pa budala moze skontat da nije sadam ovo
fuj
Nije kriv brata mi oslobodice ga garant. Covjek je ispravan 1/1 E Sadate moj,Sadate moj....
al mu dobro stoji brada.
vidi legende i dalje on mashe prstom hahaha
kad amerikanci mogu da lahku uhvate sadama za nako malo vremena zasto onda nemogu karadzica za 10 god?????
slika 1 : SADAM : fino sam ti reko donesi mi burek i jogurt, fino sam ti reko slika 2 : SADAM : picka vam materna moj cete burek krasti, isjecu vam kurac na volike komadice slika 3 : SADAM : niko meni nece bureke krasti, nikoooo
Streljati komunjaru socijalistu i pedera,ma sta sudzenje?On je arapski milosevic i tudzman(karadzic i mladic-boban i naletelic),majku mu pedersku.Upropasti svoju zemlju i narod ko sto ovi gore navedeni upropastise nasu.Treba njega u hag pa da pusi milosevicu i ostalima tamo,a oni njemu da lizu supak u da se svi jebu izmedzu se.