Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Ameri SE udomacili u Iraku,Zasto oni ne postuju nezavisnost neke drzave,ne samo Iraka.
Hhahaha nesretni Washington je izvalio jos jednu glupost i ostao ziv..ovo je vrhunac americkog cinizma..Povucite svoju vojsku, jer nasa je razorila gradove, pobila 2 miliona ljudi i otela sadamovu masnu naftu..
turci jadni ne mogu ni zastiti svoje konvoje nafte koje uzimaju od isil-a kako treba...bas mi je zao smecara turaka
Koga li i šta poštuje Amerika? Šta su se ovo sada nakačili na Tursku, je li sada ona na redu da je ,,sile,, razjebu, kuku nama na ovoj kugli zemaljskoj šta nam rade ,,moćnici,,
Nismo se tako dogovorili,Turci,mi smo razvalili ovu zemlju da krademo njihovu naftu i usput ih ubijamo,nema za druge !
..jaro sunistan je propao u arabiji i erdoan pokusava da ga uspostavi na balkanu.......koliko ja vidim siptari i bosnjaci...erdoanovi saveznici ce nayebati :)))
jel se ovdje oglasio neki amir???...ako jest da mu porucim da ga prati odjeljenje za informaticki terorizam policije rs...
joj amerika traži da se poštuje tuđi teritorij 😀. pa koliko oni imaju vojnika u tuđim državama😀 opet kurva o poštenju priča!
kad
Okrenuli su vas protiv Putina i rece vam cao. Sad se vi borite sami protiv Rusa i branite svoje ljude u Iraku i Siriji. Jako pametno :)
ameri su juce povukli svoje avione iz indzirlika......turska je prnula u sisu :)))
@fantom slobode....ne trebaju nam jer nasi piloti ne lete na njima....nama su dovoljni migovi....ameri su poslali vec u srbiju pjesadisko ofanzivno naoruzanje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čuj Turci neodobreno ušli u Irak, a Ameri imaju odobrenje ! Hahahahahahaha , previše je smješno da bi bilo žalosno.
ameri imaju kao i rusi...iracka vlada ih je pozvala.....jaro sunistan je propao u arabiji i erdoan pokusava da ga uspostavi na balkanu.......koliko ja vidim siptari i bosnjaci...erdoanovi saveznici ce nayebati :)))
@Naslovnica1 ,vlade koju su oni postavili nakon mučkog ubistva legalnog predsjednika Sadama i njegovih nedužnih sinova !
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
ne daju ameri na svoju braću, iračane! :)))
ĐES BA JARANE OD KAD TE NEMA............
to im je rodjak od tetke...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)