Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
We love the USA !!!
Je li Reuf Bajrovic stvarno blizak Ministarstvu?
Pa sigurno da SAD-e se trebaju aktivnije uključiti u rješavanju problema u BIH jer su oni u najmanju ruku\"krivi\"za ovakvo stanje.SAD-e je tvorac dejtonskog sporazuma i za ovo 14 godin se pokazalo da je jedini\"plus\" dejtonskog sporazuma zaustavljanje rata a ostalo je loše.Potrebno je državu BiH preurediti i donijeti novi ustav u kojem će se garantovati sva prava svim konstitutivnim narodima,vjerske i političke slobode...naravno bez entiteta.BiH je potrebno da ima Vladu,predsjednika i ostale atribute države.Ona neke od tih \"atributa\"ima i sada ali je to nedovoljno.Svakako decentralizacija i spuštanje dosta ovlasti na regije i opštine. Nadam se da će nam Amerika pomoći u ustavnim reformama.
Evo ja se javljam da idjem posjetiti ameriku na celu nashe VISOKE delegacije jer sam ja visok metar i devedeset dva i imam najvecu lopatu u rudniku Breza.. Silajdzica, onako prcastog, morem ponijet u malom dzepu, ali samo ako mi obecha da mi nece pipati hasimagu.. Selam od RUDAR BREZO
Zasto se okrece drzavama Balkana? ODGOVOR je ZATO STO SU ODUSTALI od raketnog stita u Poljskoj pa su naumili da ga prave na Balkanu i da time uniste prirodna bogatstva koje imaju ovi dijelovi Evrope! Raketni stit treba da brani EU od napada, a ne Balkan, ali Balkan ima glupe-ratoborne ljude kojima je lako progurati neku takvu pricu pa... NEKA NAM JE BOG NA POMOCI!
Pa da li ste vi svi svjesni da Amerika gleda samo koliko se u BiH pokrstilo muslimana, ako su brojevi mali onda mozemo ocekivati novi rat. Tako je bilo i u Afghanistanu, sjecate se filmova o mudjahedinima kojima su ameri i rambo pomagali nadajuci se pokrstavanju istih. Samo u se i svoje kljuse, jer ne laje Dodik bez veze, znate kako su lajali karadzic i seselj.
Mi bosanci cemo ostat crna rupa na balkanu upamtite to!!!a zemlajsku kuglu necemo nikad obic jer nikad necemo nigdje ici bez viza!!!!mi jednostavno neznamo da postoji bolji svijet na ovoj zemljaksoj kugli!! ko bude imao srecee u zivotu otice negdej da zivi bolje gdje nema nacinalizma i dr pogani stvari!!jednastavno smo taoci nasih poloticara iz sda stranke,a svijet ceka i ceka da ih skinemo sa vlasti kako bi nam bilo dobro,nama smao moze pomoc revolucijaaaa i masovni protrsti,da vise ovu djubrad skinnemo sa vlasti!!!i
daj ba vise okrenite se ako se mislite okrecati.... okrecete se vec najmanje dvije godine... avijesti majko mila
okrenite se nama ekonomski i finansijki, dovedite par firmi nek otvore fabrike i predstavnistva, dosta je vise politike i supljiranja!!!
Ove Bošnje su naprosto smješne. Čim je Hrvatska postala nestalna članica Vijeća sigurnosti odmah idu i oni da apliciraju za isto. Što bi rek\'o narod \"Vidjela žaba gdje se konji potkivaju pa i ona digla nogu\"
neka amera dobro je to
Oooo NE!!! ...Opet rat! :S
@Mrki: Ima, ali 2 metra drva kraj stale u svom selu iz kojeg se po stranackom i familijarnom kljucu dokopao pozicije \"diplomatskog izvora\" !
@josip Pa odkud znas, mozda covjek ima 2 metra :)
\"\"\"Oni prepuštaju BiH da to pitanje riješe njene unutarnje političke snage. Za sada nema konkretnih informacija o uključenju same vlade SAD-a u ovo pitanje. Također, u ovom trenutku američka administracija nema namjeru za imenovanje specijalnog izaslanika za BiH\", rekao je ovaj diplomatski izvor.\"\" NAVEDENI CITAT IZ SAMOG TEXTA GOVORI DA TEXT I NASLOV NEMAJU VEZE JEDNO S DRUGIM !!!! JA BI PRIJE REKAO DA AMERE ZABOLI RACQ ZA BIH !