Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH, koja je veštačka tvorevina u kojoj su tri naroda primorana da žive, trebalo bi podeliti na tri nezavisne države koje bi se mogle priključiti susednim zemljama, smatra Henri Kisindžer bivši državni sekretar SAD za vreme predsednikovajna Ričarda Niksona i Džeralda Forda. \"Ne postoji bosanski jezik. Ne postoji bosanska kultura. Bosna je administrativna jedinica koja se sastoji od Srba, Hrvata i Bošnjaka, veštački stvorena u bivšoj Jugoslaviji i koju su zapadne sile glupo priznale kao državu\", naveo je Kisindžer, a prenosi hrvatski \"Večernji list\". On smatra da treba stvoriti muslimansku državu, a ostalima dopustiti da osnuju svoje nezavisne države ili da se priključe Srbiji i Hrvatskoj i da bi se samo na taj način konačno rešilo nacionalno pitanje svih naroda koji žive na ovim prostorima
Ako tako MYMOON kaze onda ce tako i biti!!!
po$erem ti se usta i na ameriku...da nije bilo vas i zidova danas bi bosna bila RBIH i slobodna od ovih srpskihturaka....
BLA BLABLA I TAKO DALJE
e jeste jadni u kometarima:(((sreca pa zivim daleko od Vas
gosn moon ,treba cede po tamburi, to je jedino rijesenje
Ma sto on ima tu govorit bolje bi mu bilo da vidi ko pali Kuran tamo kod njega, bilo juce ima i slika neke zene
SDP ne obavezuje Dejton, americko cedo. SDP=SLOBODA NARODU
Ako SDP ne izbaci skrivene Komuniste iz partije, uklonicemo SDP sa scene postojanja, i nestace pola SDP clanova sa lica zemlje.
Tako TalibanSDP, samo vi mrzite strance, sve su vam stranci krivi.... SDP = bagra sa brda sto je stigla u Sarajevo.
Mi postavimo ljude koji cu da vode zemlju, i kad nam se otmu kontroli zavrse ko Djindjic.......pa sad cik budite neposlusni i neradite kako vam mi naredimo.
Kako bi bilo da mi dobijemo status Portorika?
Kojih vlasti? Ko koci? Sta i kako? Nista novo od fucking USA. Oni hoce da se ovdje jos jednom kvalitetno porokamo