Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isto kao sto Srbi podrzavaju muslimane u Iraku i Avganistanu!!!
Sta da radimosa CRVENO ZELENOM koalicijom ??? Oni ce nas bas ubiti u pojam kada je u pitanju politika.
ili mozda mislite kako je jaaaaka drzava koju ce voditi npr komsic? nemojte nas zasmijavati, niko i nen treba da je rusi, ama ko kula od karata!!! nema ko. nema s cim, s kim, gdje, a i kad ima cemu sve to...filozofija. moj si ga ti...i na kraju, nije sala, sa grane je sama pala. eto lahku ti noc, moj slovenac, nemas ti pojma. samo laprdas bez veze, puno babica, kilava sjeca, nema vala vise ko nije ispametovao, a narod samo suti i posmatra, cudi se budalama, i dalje po svom. narod, ljudi, narod. nema nista iz kabineta, áko narod sam ne ucini nesto. kabinet je iz neke tamo evropske prestonice jedno, a narod i stvarnost drugo. surova stvarnost. tesko tom narodu s vama, al sta ces... bice sto mora, sto ce biti. a kolko cete vi usmjeriti, bogami...tesko.
ona je rekla, dogovorite se. i to je sve. nista drugo i ne moze reci, jer zna se sta je demokratija i vladavina prava, i regularno izabrani predstavnici nekog naroda i vlasti. a sto da se neko odcjepljuje ovako i onako, samo sacekati da se bosnje sami upropaste, oni nemaju pojma o vodjenju drzave ni politike, ni bilo cega drugog. pojesce ih korupcija, radikalizam, lopovluci i kradje, bezakonje, borba za licnu korist i nesposobni politicari. pa ni ne treba cak ni malim prstom gurnuti, ruse se sami.
mene se cini da ona bas i ne rece tako kako vi to navijate vodu na svoju vodenicu. Ona kaze da RS nece priznati, pa nje nece ni biti tad u politici, drugo, imaju i oni izrael koji niko nije priznao, a njihovi najveci prijatelji, znaci, zive odlicno i bez priznanja, a sumnjam da jos nekima smeta, ima ih nepriznatih koliko hoces, ako cemo mak na konac, a i ne moramo. nije nuzda. kad bude, o tom potom.
aman, gledaj ga, prevodi...isto ko da je neko malouman...a ima i takvih...a uostalom, sad ce republikanci, a baba ce cuvati unucice, i cica mica gotova prica.
srba u rs ima vise nego slovenaca na svijetu, hajde krkeljavi. drugo, znaju valjda svi sta je rekla klintonova, sta izigravas prevodioca. trece, sta ce na nivou bih ministarstvo poljoprivrede kad se zna da bosnje nikad niti su bili poljoprivrednici, nit ce biti, nit su kad imali zemlje, oni su bezemljasi, drzali se turcima za skute, i bavili se nekakvim, hajmo reci, bili neki kalfe turcima u zanatima, segrti, moj. zna se ko se bavi zemljoradnjom, to su srbi i hrvati.
a crnogorci u crnoj gori
od sad ćemo smatrati da u Sloveniji žive Slovenci u Srbiji Srbi u Americi Amerikanci u Kanadi Kanadjani u Kini Kinezi u Hrvatskoj Hrvati, a u Bosni Bosanci tačka.
ovaj kacin samo serenda, tako nam je serendo da cemo dobiti vize u setembru i nista od toga, RS se nece otcijepiti culi ste ZLajuuuuuuuu , biti ce to radikalnije mjere od onih 92\' zivio Zlaja novi Firer
Kad su mogli Slovenci, Hrvati, Makedonci, Crnogorci, BiH, Siptari... mogu i Srbi. I odcijepice se. I necemo mi ici protiv vas. Vi cete morati ici na RS tenkovima, a mi cemo vas cekati. Vidjecemo kakav je moral kad bule krenu da jaucu, kad budes morao iz udobnosti Sarajeva da ides da napadas neke cuke po Treskavici, a uopste ne moras to da radis
Samo da vam kazem da drzava koju ne zeli vise od 60 % njenih stanovnika nema nikakvu buducnost . Pa vi i dalje pratite sto vam kaze Kacin i Clinton . Smijesni ste .
sarajevo-x.com obozava ovu hablecinu
sta ce bit??? sta ce tacno biti?? hocete to napravit preko noci opet JNA i 1000 tenkova... hocel ti doc dobrovoljci iz srbije kao u krajinu 95? ti ne shvatas da ste vi narod koji moze biit heroj na nenaouruzanom narodu, i na narodu dok mu je uveden embargo na oruzije... mada, nezz sto to tebi govorim, ti si svakako u Svenska:)
u ovom clanku ne pise nigdje da je SAD protiv razjedinjenja... pise da ce se potruditi da do toga ne dodje, ali ne pise nigdje kao sto u vezi BiH kazu: \" NEMA SANSE\"... u biti samostalna RS postoji samo u glavama vas manijaka koji se slomise dajuci komentare... dok se srbija sve vise smanjuje, a hrvati prestaju biti ikakav politicki faktor u BiH... slusajuci vas ovde na sa-x, imam dojam da je referendum u RS i Herceg Bosni za par dana, i ako ne bude da cete vi na oruzije, dok vas je pritom vecina za tipkovnicama po svedskoj i njemackoj